älskade hatade jul

 
 
Sagt och gjort - nu börjar vi få lite jul även hemma hos oss. Alla adventstakarna är åtminstone iordninggjorda vilket var på tiden!

Julen är så otroligt mysig, allt omkring julen är så glatt och fint på något sätt. När julen närmar sig blir jag alltid jättesprallig och dessutom kreativ på alla möjliga sätt (fråga mig inte varför..?) Fram åker pyssellådor, pennor, bakformar, kameran och andra påhittiga saker. Kan sitta i timmar med sånt som jag egentligen inte har tid med bara för att det är så roligt. Måste vara julen som gör mig galen, bara är så! Dock inget jag klagar på.

På tal om julen så pratade vi lite om det i skolan igår, hur vida överskattad den är. På ett sätt är julen faktiskt väldigt överskattad, men samtidigt fullkomligt älskar jag den på alla sätt och vis. Kanske är det så att julen börjat spåra ur, för den har tappat ganska mycket av sin mening. Presenter i överflöd och stress hit och dit är inte vad julen borde handla om även om det på många håll blivit så idag... Vad tycker ni om julen? Överskattad eller inte?


 
 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR