början på ett äventyr

Ens liv är fullt med utmaningar. Vissa utmaningar är lätta medan andra desto svårare och mer krävande. Jag har länge drömt om att åka iväg, långt bort, för att upptäcka nya saker, lära känna mig själv och andra bättre. Här ska därför skrivas om mitt äventyr som väntar mig. Jag ska lämna det som verkligen betyder allt för mig - vänner familj & trygghet - för att bege mig ut i världen där jag kommer lära känna främmande människor, stöta på flera svåra utmaningar och samtidigt lära mig massor och växa något enormt!


Mitt år som utbytesstudent ska tillbringas i Storbritannien, England, vilket känns otroligt spännande! Att komma fram till vart mitt år ska tillbringas har varit allt annat än lätt, men just nu är jag mer än glad över mitt beslut. Ännu är det månader kvar tills det börjar på riktigt, tills jag sitter där i ett annat hem, men det första, dock inte så stora, steget är taget och jag ser fram emot detta mer än något annat!


Jag kommer skriva här för att jag älskar att just skriva, för att kunna blicka tillbaka och minnas saker genom mina texter och bilder, men också för att jag hoppas att mitt skrivande kan hjälpa, inspirera och roa andra! 


tack å hej, så länge

 

 
 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4336121/?claim=gmd4n2da2x8">Följ min blogg med Bloglovin</a>
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR