Hektisk dag

Har hunnit med en massa idag. Nästan alla julklappar är nu inhandlade - men herrejösses vilken trängsel på stan. Folk överallt som sprang åt alla håll i julstressen. Köerna var flera meter långa i nästan varenda butik dessutom, vilket bidrog till oeffektivt handlande. 
 
ställde klockan imorse för att ta mig ner till Friskis för ett träningspass. En väldigt trött Amanda sprang därför i all fart till bussen redan kl 9.10. Bra jobbat av mig tycker Allt! 
 
Därefter väntade jullunch hos mormor och morfar eftersom mormor även fyllde år. Lika trevligt som alltid att få träffa dem!
 
kvällen har tillbringats hemma hos min far. Väldigt länge sen jag var där också nu, så det var mycket trevligt att träffa alla där också!
 
En intensiv dag har det varit och jag är helt slut nu. Är helgen innan jul alltid såhär stressig funderar jag på?
Imorgon väntar iallafall jobb, träning, (kanske säsongens första skidtur!) och julklappsinslagning. Ska även försöka ta tag i alla papper mm som ska skrivas ut och skrivas på inför England. Vore ju synd om jag missade deadline för inskickningsdatumet... 
 
 
Godnatt! 

♕ FELICIA I

SV; tack för din kommentar Amanda! Men visst känns det helkonstigt att han är borta nu. Liksom sånt man inte tror ska hända någon man känner. Ja, han var verkligen en klippa. Världens bästa Rami!

Vad roligt att du ska ut och resa som utbytesstudent hörru! Hoppas det går bra i skolan nu, att du trivs och så. Vi får höras! Kramis

Svar: det det känns väldigt konstigt...men han har det bra där uppe nu!
ja det känns spännande!
ja jag har det jättebra på falufri jag! hoppas du trivs och allt du med!
Absolut! sköt om dig, kramar
Amanda Welander

2012-12-23 @ 16:42:18
URL: http://feliciaisraelsson.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR