our christmas tree

 
Här hemma är vi alldeles för otåliga för att vänta tills den 23e med att klä granen. Men hur trevligt är det inte när granen står på plats? Väldigt! En enorm, och väldigt fin, gran pryder därför äntligen vårat vardagsrum, så vi har firat det här hemma med lite glögg. Man märker verkligen hur julen närmar sig, fast mina julkänslor är dock inte så starka ännu, sorgligt nog.. Jag håller tummarna för att de hinner komma tills nästa måndag. 

Våran gran går i rött och silver, tycker den är så stilig så! Som pricken över i:et har en klacksko och en handväska fått äran att vara med och pryda granens grenar. Lite fashion över det hela är väl okej, hoppas jag...?

Förhoppningsvis åker gran nummer två upp i det andra vardagsrummet inom kort för att få lite julstämning i alla husets vrår. Får se när vi kan hitta en tidslucka för det. Om inte, tar jag tag i det själv för det ska minsan upp en gran till. 
Egentligen, är et inte konstigt att man bär in ett träd för att hänga upp ljus, glitter och änglar? Vi människor är allt bra underliga, inte sant? 

♕ Stina

Ohj va fint! Våran gean är också framme haha:D Älskar julen!! Den är så mysig!

Svar: Tack!Helt rätt! Det gör jag med, allt är så mysigt kring jul:-)
Amanda Welander

2012-12-16 @ 23:54:32
♕ Stina

Ohj va fint! Våran gean är också framme haha:D Älskar julen!! Den är så mysig!

2012-12-16 @ 23:55:12
♕ Mikxki

Fin julgran :)

Svar: tacktack! :-)
Amanda Welander

2012-12-19 @ 15:57:32
URL: http://mikxki.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR