vart tog alla dagar vägen?

Tänk att det faktiskt redan är december, en vit december dessutom till skillnad från de senaste åren. Jag har inte riktigt förstått det än tror jag. Allt har gått så otroligt fort, för fort kan jag till och med tycka ibland. Det var nyss 22 augusti då jag började gymnasiet och nu är det tre veckor, 21 dagar exakt, till självaste julafton och inte mer än fjorton skoldagar kvar!
Trots att allt inte varit en dans på rosor så har den här terminen samtidigt varit så bra, en av de bästa. Har träffat så många underbara personer som gör mig så glad. Är så tacksam att jag har så fina människor omkring mig, både vänner och familj, som gör mina dagar! 
 
Gårdagskvällen tillbringades på stan med lillebror och pappa eftersom det var julskyltning. Himla mysigt var det, men gud så kallt! Tror termometern visade nästan upp mot minus tjugo (!?) vilket inte var det behagligaste när höstbootsen var på och mössan stannat hemma. Tur nog kom mina julkänslor krypande och vägde upp den olidliga kylan. Första julklappen inhandlades också eftersom jag insett att det skulle vara skönt att vara ute i god tid för en gångs skull! 
 
Hemma är julen på ingång, men allt pynt är inte uppsatt än.. Jag ska se till så att huset blir fullt med tomtar, stjärnor och ljus för nu vill jag verkligen ha julstämning. Förresten har jag ännu inte kikat på julkalendern... det som är en tradition och ett måste!? Sägs att den dessutom är bra vilket gör det ännu värre. Får ta och ändra på det.
 
 foto: jag    kamera:  nikon d3100       .
 

♕ Heddaa

Hei Amanda! :D
Så koselig at du har fått deg utvekslingsblogg, da! Linker gjerne til deg! Også må vi få pratet litt mer sammen, elsker å prate med andre utvekslingsstudenter!xx

Svar: verkligen!! vad härligt, jag lägger till en länk till dig på direkten :) ja det får vi ta och göra, alltid kul att prata med andra som ska åka iväg :D
Amanda Welander

2012-12-03 @ 19:43:48
URL: http://heddainengland.wordpress.com
♕ Anna

Visst är det mysigt med julen:)) tycker jag med!
Vad roligt att åka till England!! :D skulle också vilja åka på nått såntdär fast det ska jag inte.... Hoppas du får det jätte bra där:)

Svar: ja det är verkligen jättemysigt! Ja det ska bli väldigt spännande! förstår det, men det finns massor med tid för att resa senare i livet också :)
tacktack!
Amanda Welander

2012-12-03 @ 23:36:12NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR