vilket flyt

Livets undergång kom ikapp mig idag. Åtminstone nästan. Skärmen på min telefon sprack. Igen. Ny skärm är inte något att prioritera... Jag som var så glad att för en gångs skull ha gott om pengar i december som räcker till alla julklappar och till att kunna unna mig själv något fint eller behövligt. Jag överlever iallafall utan problem med en sprucken telefon, men känslan av att ha en hel och fin tel är mycket bättre.
Vilket ilands-problem... på riktigt.
 
Är nyduschad och har satt på mig myskläder. Tänkte ha en lugn kväll och kanske se någon film. Ska nu till och fixa naglarna först (bara för att vara sådär tjejig som man bör vara). Julfina röda naglar får det nog bli. Måste säga att jag älskar allt sånt där som man ska älska som tjej - att sminka sig, klackskor, glitter, väskor, smyckesskrin  med mera, men jag vill inte erkänna det. Men, där fick ni alltså mitt erkännande trots allt...

 

♕ Ellinor

Hejhej!
Vad roligt att åka till England, jag hade faktiskt tänkt att åka dit först men bestämde mig senare för USA. Självklart kan vi göra länkbyte!! :)

Svar: ja det känns väldigt spännande, inte lika många som åker dit dock.. jaha! USA är inte alls dumt det heller, tror det är sjukt häftigt att få uppleva deras högtider osv. dit tänkte jag åka först haha :-) gud va snällt, lägget till dig på direkten!
Amanda Welander

2012-12-08 @ 13:30:19
URL: http://www.ellinoriusa.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR