Ännu mer förberedelser

Godmorgon alla fina! Redan fredag, lovet springer iväg för fort... men det är inte slut än. Så, Tips från mig: se till och njut de sista dagarna!
 
Nu har äntligen mitt nya bankkort kommit. Eftersom jag måste kunna använda kortet utomlands till massa saker så har jag skaffat ett riktigt VISAkort istället för electronkort. Ska nu bara fixa så jag får ett ICAkort också. Det är lika bra att ordna med alla praktiska saker redan nu, så slipper vi stressa med allt sådant i Juli.
 
Igår tog jag och mamma oss ner på stan och tog kort till Visumet. Det är så strikta regler på hur kortet ska se ut, vad måtten ska vara osv så det kändes lättast att låta någon ta kortet som vet hur det ska vara. Så, kortet ligger nu här på mitt skrivbord och jag ser aningen... Rolig ut. Men, det duger! 
 
Har även bokat tåg ner till förberedelselägret som jag ska på den 26e april! Längtar som en galning, ska bli så otroligt roligt att få träffa andra som också ska ut för att se världen. Lägret är hela helgen och jag tror vi kommer få riktigt roligt. Verkar jättemysigt, vi ska hålla till strax utanför Stockholm på en gård (vad jag förstått det som) och umgås, leka, prata och få massa nya vänner! Ååå jag ser fran emot det :-)
 
För övrigt så händer det inte så mycket alls på usa-fronten, men jag väntar som ett litet barn på julafton efter det samtal från EF då de har en familj åt mig! Är väldigt många som faktiskt redan fått familj och jag blir så nyfiken på att själv få veta när jag hör om allas placeringar! Tids nog kommer det ett samtal till mig med ska jag se, då kommer jag vara den lyckligaste människan på hela jorden!
 
Ha en bra dag, love

♕ Anonym

Hur gör du med det där? För du över pengar från ditt kort till icakortet för att sedan ta ut pengar när du är i USA eller hur ska du göra?

2013-04-05 @ 20:42:33



NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR