det här är bara början

Förvirrad men exalterad. Ord som beskriver mig väldigt bra just nu. Alla tankar, känslor och funderingar kring min resa snurrar runt i mitt huvud all vaken tid. Det går inte en dag utan att jag tänker på det som väntar, mitt stora äventyr. Allt känns så overkligt, så långt borta, men jag inser att tiden rusar iväg. Snart står jag där på Arlanda, redo (eller inte alls redo?) att lämna allt för att börja leva en av alla stora drömmar jag så länge väntat på!
 
Det finns förmodligen en massa olikheter mellan usa och Sverige som jag inte kan förstå förrän jag sätter mina fötter på andra sidan jorden, och jag tror att jag börjar komma till insikt vilken utmaning jag tagit mig an. Kulturkrockar, missförstånd och hemlängtan kommer antagligen bli tuffare än jag trott. Men jag ska klara det. För jag kan klara det, det tvivlar jag inte en sekund på. 
 
Även om jag känner mig rädd för det som väntar så längtar jag. Att få se något annat, som skiljer sig från livet jag är van vid gör mig så nyfiken och glad. Jag vill börja leva det livet nu, se något nytt, ta del av världen! 
Världen har så otroligt mycket att erbjuda och det finns så mycket jag vill se. Den här resan känns som ett perfekt tillfälle att öppna ögonen och få se mer av världen, lära mig stå på mina egna ben, bli starkare och växa. 
 

♕ Klara

Jag älskar din inställning!!!
Lycka till med ditt år, du får mig att tänka i samma banor inför nästa år:) kram

Svar: Åå men tack söta du, du ska bara veta hur glad jag blir av att få höra det! Och kul att du har dom tankarna - go for it! Kram :-)
Amanda Welander

2013-04-03 @ 23:30:56NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR