En allergisk påsk

Påskhelgen börjar närma sig sitt slut, men lovet däremot har bara börjat. Har ni haft en bra påsk? Jag har haft mysiga påskdagar med vänner, familjen och släkten.
Jag började fundera över hur min påsk kommer se ut nästa år? Kanske kommer jag inte ens fira påsk? Eller så ser påskbordet helt annorlunda ut bara? Kanske måste jag be påskbön? Det återstår att se vad min blivande värdfamilj kommer ha för traditioner
 
Har ätit påsklunch hos pappa idag och eftersom varken jag eller syskonen hade målat några påskägg ännu så såg jag till vi gjorde det! Älskar att göra det för det hör till. Man har gjort det sen man var liten så det känns lite speciellt att ta fram vattenfärgerna, penslarna och måla mönster som alltid lyckas bli lika fantasilösa. Är faktiskt roligt!
 
Kvällen tillbringades på Akuten (igen?) men av annan anledning den här gången. Nästan så att jag är stammis där nu..! Iallafall så tog jag en springtur och sprang sedan till akuten och fick sitta där i 3,5 timmar(?!) för att få hjälp. Hela jag är full med utslag och ser ut som en myggbiten stackare från topp till tå. Visste inte ens att man kunde vara det, men tydligen så är jag allergisk mot pencillin. Ganska konstig allergi om jag får säga det själv, men jag får väl se till att klara mig utan pencillin resten av livet då... hur nu det går till?
 
 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR