en fråga:


moa- 
När åker du till USA och hur länge blir du borta? Får du åka hem under tiden typ julen om du vill?? Jag vill åka till USA nästa år men vet inte om jag vågar eller klarar att vara borta från min familj och kompisar 
 
Hej, kul att du hittat hit! Jag kommer bo där borta i ca 10-11 månader, det beror på när jag åker och när min skola i usa tar examen. Än vet jag inte exakt när jag åker men någon gång mellan 16 Juli och början av september ger jag mig av, beroende på när jag får familj bland annat! 

Jag får inte åka hem under mitt år för att hälsa på, det har med reglerna att göra när man åker till USA. Däremot är det helt okej att din svenska familj hälsar på under sista halvår vilket är jättebra tycker jag! Om vänner får hälsa på vet jag däremot inte. 
 
Jag har sagt det förut, men jag tycker verkligen verkligen du ska åka om du funderar på det! Tänk vilken möjlighet, och vad har man att förlora? Jag förstår om du tvivlar på om du klarar det, för jag har varit exakt likadan, men jag tror faktiskt man kan om man vill!

Hoppas du tar dig modet och åker, kram
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR