I forgot to tell you...

Jag vet att allt som har med mina förberedelser att göra kanske inte är det mest intressanta att läsa om, men det här bloggen är trots allt till mycket för mig, för att jag ska kunna titta tillbaka på allt vad min resa inneburit och då inkluderas även förberedelserna. Så, ni får stå ut!


Hur som helst, det jag skulle berätta var att jag faktiskt fick ett mail av EF i veckan med info om nästa helg då det är dags för läger och det verkar som att stället vi ska till ligger jättemysigt vid vattnet, åh! Vi har bland annat blivit indelade i olika grupper och jag är grupp GUL vilket betyder att jag även måste införskaffa mig något gult klädesplagg. Och om det är någon läsare som också fått färgen gul får ni gärna hojta till!  

Helgen kommer iallafall innefatta massor. Gemensamma morgonträningspass, middag, show, förväntingar-på-året-prat och allt vad det är. Låter inte som att det kan bli annat än fantastiskt kul tycker jag! Tar tåget ner på fredag vilket innebär att det bara blir en 4dagars vecka i skolan för mig, lovely!


♕ Ida

Hej! Jag såg att du kommenterat i min blogg om länkbyte, nu har jag länkat hit så länka gärna tillbaka! Fin blogg förresten, ska bli kul att följa :)

Svar: Absolut, länkar på direkten! åh men tack snälla :)
Amanda Welander

2013-04-21 @ 18:19:06
URL: http://idasamne.blogg.se
♕ Mickis

Hej! Jag är också i grupp gul!:)

Svar: Åh vad kul! Då ses vi på fredag, ska bli himla kul:)
Amanda Welander

2013-04-22 @ 10:03:52
URL: http://usaoneyear.blogg.se
♕ Ebba

Hej! Jag såg din kommentar om länkbyte - har länkat din blogg nu, så länka mig tillbaka! :)

Svar: självklart, och tack!
Amanda Welander

2013-04-23 @ 15:19:57
URL: http://flightoffancy.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR