så var det ju det där med alla papper...

Vet ni vad jag hittade i vår postlåda idag? Ett brev från EF! Lika nyfiken som varje gång det kommer ett brev från dem sprang jag in och öppnade. Egentligen var det inte något jätteintressant, men det var massa papper som alltid. Den här gången var det dock om hela söka-visum-processen och herrejösses vad mycket som ska fyllas i! Eftersom jag ska till ambassaden redan den 29e april (är nästan lite nervös) så har jag och mamma suttit ner hela kvällen för att gå igenom alla moment osv. Så, nu är nästan allt som måste fyllas i på ambassadens hemsida klart, mycket skönt! 
 
Måste erkänna att hela ansökan är extremt konstig - men frågorna är väldigt roande!
 
"Har du varit involverad i prostitution under de senaste 10 åren eller har du tänkt involvera dig inom det i usa?" 
 
"Är du medlem i någon terroristorganisation?"
 
Ungefär så löd de flesta frågorna. Jag menar, solklart ja på allt! Varför finns det ens alternativ?
 
Nej men seriöst så känns det som ganska värdelösa frågor då det är ganska självklart att man svarar Nej. För även om man skulle varit medlem i en terroriststämplad organisation, skulle man verkligen vara så dum att skriva det då? Hm...tror inte det ;-)
 
 
 

♕ Olivia

Hahahahaha!

2013-04-04 @ 21:21:32
♕ Sanni

Hahaha ja visumprocessen är himla knasig! :) Man blir så himlahimla taggad varje gång man får brev från EF, bästa känslan!

Svar: kan man verkligen säga, haha! :) Ja men ellerhur! Blir överlycklig bara för att det står EF på kuverten för man vet att det börjar dra ihop sig!
Amanda Welander

2013-04-09 @ 22:04:16
URL: http://sannabackenroth.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR