vem är tjejen som skriver?

Jag har faktiskt inte presenterat mig ordentligt än. Det är alltså på tiden att göra det! Tänkte att jag på samma gång passar på att göra en lite ego-inspirerad kategori (kändes bra att kalla den så) där inlägg om mig själv samlas eftersom jag fått frågan om jag kan skriva om saker som handlar om just mig själv.

Så, vem är egentligen jag?

Mitt namn är Amanda Anna Therése, jag är 17 år och bor med mina två familjer i Falun. Att jag har två familjer har den enkla förklaringen att mina föräldrar är skilda sen jag var 4 år gammal. Jag går på gymnasiet och pluggar just nu, efter många byten mellan program och skolor fram och tillbaka, på Samhällsvetenskapliga programmet vilket jag trivs rätt bra med. Jag lider av en grym beslutsångest (därav alla byten) vilket jag antar går i släkten då vi alla är likadana. Jag är dock väldigt duktig på att ta snabba beslut, men huruvida bra eller eftertänksamma dom brukar vara är en annan sak...

Som person skulle jag nog beskrivas som väldigt impulsiv, sprallig och pratglad, men även ord som envis och otålig passar in. En funderare skulle jag också påstå migsjälv vara då jag ofta - och mer än gärna - går i drömmarnas värld. Trots det har jag båda fötterna på jorden och trivs ganska bra var jag än befinner mig så länge jag känner mig behövd. Jag har åsiker om det mesta och säger alltid vad jag tycker men sällan vad jag känner och så har jag alltid fungerat. Att få inspirera och hjälpa andra är något som känns viktigt för mig och jag är alltid mån om dem omkring mig, för mår mina nära och kära bra så mår jag bra!
 
Jag bär på massa intressen, allt från att åka skidor till att inreda till att baka, men jag mår som allra bäst när jag får vara kreativ på något vis. Musik och att sjunga, mina vänner och träning ligger mig dock väldigt varmt om hjärtat, precis som min familj och kamera även gör. Att skriva är också något jag älskar och det förklarar varför jag valt att dela med mig av min resa här. Med tanke på att min blogg somsagt handlar om min resa som utbytesstudent kan ni nog förstå att jag även älskar utmaningar och att resa. För mig känns det som livets tjusning, att få ta sig ut i världen för att upptäcka den, se den, och lära sig massor! Att jag tagit beslutet att åka till USA och lämna tryggheten här hemma är min hittills störta utmaning jag ställts inför och självklart känns det skrämmande, men samtidigt vet jag att det kommer ge mig så mycket. Det är just därför jag gillar utmaningar så mycket som jag gör!
 
 
Jag kan hålla på hela natten att berätta om mig själv om jag så skulle vilja. Jag har som sagt lovat att skriva om mig själv, min familj och mina intressen och jag ska. Det får fyllas på allt efter som i denna nya kategori. 
 
Berätta gärna vad ni vill veta eller läsa om!
 
love, 
Amanda 
 
 

♕ Sara - Utbytesstudent USA 13/14

sjukt fin blogg! ska också till USA 13/14, är du intresserad av ett länkbyte?? :)

Svar: åå men tack så mycket! Vad roligt, absolut! lägger till dig på en gång :) vilken organisation åker du med?
Amanda Welander

2013-04-09 @ 14:33:52
URL: http://sarasusa.blogg.se
♕ Anja

Skulle du vilja länka min blogg? så länkar jag din!

Svar: Absolut, fixar det på en gång :-)
Amanda Welander

2013-04-22 @ 08:56:09
URL: http://lifeofanja.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR