1 månad

Är det inte konstigt? Har vart här i en hel månad nu. Har hunnit haft både toppar och dalar, skratt och tårar - men åh vad bra jag har det ändå, det är ett tecken på att jag lever! Just nu känner jag mig så lycklig som får chansen att uppleva det här. Tiden går redan fort så jag ska verkligen se till att ta vara på den. Leva här och nu. 

Jag kommer förmodligen ligga lite lågt med bloggningen de kommande dagarna för att hinna njuta av dagarna. Men jag vill iallafall dela med mig av min gårdag i bildform. 
 
Haley och Beka hämtade upp mig och vi åkte till DQ. Alltså jösses vad gott det var. Åt en Blizzard med oreo cookies cheesecake. Himmelriket! Vi satt sen där utanför och pratade och väntade på Shelby. Vi åkte sen hem till Beka dit även Suzy kom. Vi gick ut en stund och lekte på en skolgård (haha). Sen blev det film och mer prat hemma efter det. 
Hade en grym kväll tillsammans med dom! Imorse när vi vaknade åkte vi till skolan och mötte upp Kaiya så kikade vi på killarnas Amerikanska fotbollsmatch. Förstår mig inte riktigt på reglerna, men det vare faktiskt väldigt kul att se. 


♕ Sara

Hej! Jag har blivit antagen av EF och ska åka till USA nästa år! Har du varit nöjd med EF? Finns det något man ska tänka på med alla förberedelser och sista frågan, var läkarundersökningen läskig? :(

Svar: svarar i inlägg!
Amanda Welander 17, USA

2013-08-25 @ 15:39:46NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR