The Twins - vilken kväll

Har ju glömt att berätta om baseballmatchen igår. Till alla utbytesstudenter (eller andra) vill jag bara säga att om ni får chansen att gå på en stor match, gör det! Jag är ingen som brukar kika på sport även om jag själv älskar att träna, men det var grymt! Hela upplevelsen är så häftig att det inte spelar någon roll om man förstår sig på reglerna eller spelet över huvudtaget, ärligt. 

Alltså vilken stämning! Hade en otrolig kväll tillsammans med min värdmamma. Vi hade fått jättebra biljetter med middag innan inkluderat och allt. När vi kom fick vi till och med bilen parkerad och vi fick gå in till restaurangen där det serverades en stor buffé med massa gott. Var jättefint där inne med massa foton på väggarna från gamla cuper, matcher mm. Var häftigt.
 
Matchen var faktiskt mer intressant än jag hade väntat mig, dock oförståelig. Det var sån härlig stämning. När The Twins gjorde home run smällde de fyrverkerier och allt! I stort sett hela arenan stod då upp och tjoade, applåderade och var överlyckliga. Förstår ni hur coolt?
På buffén hade de även game snacks som man fick fylla i små korgar till matchen. Min värdmamma hjälpte mig att plocka ihop typiskt amerikanskt godis och baseball-snacks som vi sen satt och smaskade på. 

En annan kul grej var att min värdmamma började prata med en av servicemännen på vår läktarsektion. Hon nämnde att jag var från Sverige och att det var mitt första stora sport-event i USA. Han tyckte det var jättekul att höra och frågade lite om Sverige. 5 minuter efter att vi hade satt oss igen kom han fram till våra platser och höll fram en keps åt mig, men teamets logga på. (dock hade jag redan hunnit köpa en keps, men nu har jag två) Han sa att det var en självklarhet att jag måste ha en sån från min första match med The Twins, så ropade han högt "Welcome to America!". De runt om oss blev nyfikna på mig och började också fråga massa. Var så roligt! Det är något  jag verkligen gillar med amerikanarna, att de är så öppna emot främlingar. 

På bilden längst ner står jag och min nya keps tillsammans med The Twins maskot efter matchen. Tyvärr förlorade The Twins, men det var en riktigt rolig kväll ändå! 

♕ Beccis

Men fy vad härligt Amanda! Jag skulle lätt byta plats med dig om jag kunde, den där maskoten ser helt underbar ut!

Svar: Du, det var sjukt häftigt!!!! Tyvärr hade jag inte bytt plats med dig, egoistiskt av mig (hihi) .... Hoppas allt är bra med dig å alla andra goingar där hemma, kram
Amanda Welander 17, USA

2013-08-15 @ 10:00:32
URL: http://detblevenflicka.blogg.se
♕ Ida Björnfot

Vad är det för typ av frågor du får av folk om Sverige? :D

Svar: svarar i inlägg :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-16 @ 14:46:50
URL: http://fames.se/idabjornfot
♕ kaffehörnan

sköna bilder

Svar: tackar så mycket :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-17 @ 10:47:47
URL: http://www.kaffehornan.se
♕ Nalliiz

Jätte härliga bilder! :D det sötaste var nötterna men den snyggaste var ju lugnt över planen! Super snygg bild! :)

Svar: tack fina du! Haha ja håller helt klart med. Korgarna till snackset var så otroligt söta!
Amanda Welander 17, USA

2013-08-17 @ 10:48:29
URL: http://dodidat.blogg.se
♕ Jennifer Nilsson

gud vilken upplevelse ändå!!
kika gärna in i min blogg kram

Svar: ja var väldigt häftigt att se! kramar
Amanda Welander 17, USA

2013-08-17 @ 10:49:49
URL: http://jennyfernilsson.blogg.se/
♕ Johanna - Moving to London

Gud vad kul, har själv varit på en amerikanskfotbolls match i Usa och det var så häftigt!! :D

Svar: Oj vad kul! Har aldrig sett amerikansk fotboll så det är något jag skulle vilja göra! Vilken fin blogg du har förresten och vad spännande att flytta till London! Jag hade faktiskt planer på att åka som utbytesstudent till England först (ansökte dit, men ångrade mig) och ville även gå på Svenska skolan där ett tag. Tror du kommer få det sjukt bra! när åker du?:)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-17 @ 10:55:31
URL: http://johannaa.blogg.se
♕ jennie

OH jag ska nog bannemig också gå på en baseball match:D

Svar: ja gör det!!! Det var riktigt häftigt :) och vad häftigt astt på i LA btw, hur länge är du borta/hur länge har du varit borta? :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-17 @ 10:57:27
URL: http://jsjolin.blogg.se
♕ Johanna - Moving to London

Det tycker jag verkligen du ska göra, det var så grymt häftigt! Åh tack så jätte mycket :D Jag åker den 26 augusti så om 9 dagar! :P

Svar: åh vad spännande! Tror du kommer få ett sjukt häftigt år på svenska skolan, verkligen! :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-17 @ 17:53:53
URL: http://johannaa.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR