# bucket list check - game

Vet ni vad? Ikväll väntar roligheter. På min USA bucket list skrev jag tidigt att jag ville uppleva ett riktigt äkta American Game av något slag. Vi var ju på baseball under campet i Vermont, men jag pratar om ett STORT game där man sitter bland tusentals människor och känner stämningen kring matchen. Det vore häftigt, eller hur?
 
Är så glad, för ikväll tar min värdmamma med mig till Target Field Stadion inne i Minneapolis för att se The Twins (Minnesotas störta baseball team) spela. Vi har fått VIP-biljetter från min värdpappas firma, så vi åker dit tidigare och får äta god mat innan matchen och har tydligen väldigt bra platser också. Tror det kommer bli jättekul! Även om Baseball är ett väldigt långsamt spel så kommer det förhoppnigsvis bli väldigt häftig att ta del av stämningen live. 
 

♕ Simon

Hej! Följer din blogg med intresse! Imorgon har jag intervju hos EF inför ett år i USA. Jag är väldigt nervös. Hur gick intervjun till? Jag har hört att man får tala engelska och skriva en uppsats? Hur stor del av intervjun var på engelska? Vad för uppsats är det man får skriva? Super tacksam om du svarar!

Svar: svarar i inlägg:)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-14 @ 13:41:05NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR