camp dag 8 - final & avslutning

Hej alla fina, hur mår ni? Jag har varit lite nere de senaste två dagarna. Vi faller nog alla förr eller senare ner i en svacka, och att vara här - långt från alla man bryr sig om & älskar - är så annorlunda och det innbär en stor omställning. Man möts av nya intryck hela tiden vilket kan bli påfrestande, och jobbigt. Men idag känns allt så så mycket bättre och jag har en bra känsla i magen, en känsla av att allt här kommer bli väldigt bra. Har även skypeat en snabbis med mammi idag. Tycker faktiskt om att skypea med familjen hemma, det känns inte som att man är lika långt bort från dem då. Många säger att det blir värre, men vet inte om jag håller med om det... Vad tycker ni andra utbytesstudenter?
 
Nu är det inte långt kvar tills jag flyger vidare till min familj! Imorgon är sista dagen här eftersom jag lämnar campet ungefär vid midnatt imorgon. Blir en låååång dag alltså, men väldigt lite sömn. Men kul ska det bli! 
Ska börja packa om min resväska också. Hur ska jag få ner allt igen undrar jag? Känns som ett pussel att lyckas packa så vikten blir rätt i båda väskorna... Håller tummarna för att det går. 
 
Såhär söta är vi alla 520 studenter varje dag - nyckelband runt halsen med namnbricka på. Tycker det är lite roligt... 
 
Dagen har varit ganska lugn. Vi har haft lektioner som vanligt, men även träffat våra PSM (tror det heter så) som är som våra "överste" som vi kan kontakta under året om vi har några problem med familjen eller så. Kändes bra att få ett ansikte på personen, även om man redan hört alla saker de sa ca 100 gånger innan :)

Under kvällen har vi haft volleybollfinal (vårat team var dock endast hejarklack eftersom vi inte var tillräckligt talangfulla för att gå till finalen...). Var en härlig stämning i hallen! Efter volleybollen hade vi en sorts avslutning i idrottssalen. Där blev det uppträdanden, sånger av lärarna och av the returnees. Var faktiskt ganska kul! 

Nu ska jag sova, så jag orkar upp för the morning run imorgon. Sov så gott (eller godmorgon) allihopa, 
kramar A
 

♕ Sara

Hej! Jag håller så med om det där med skype :) Man inser att de där hemma bara gör samma saker som man alltid gjort och blir taggad på att verkligen ta vara på tiden man har här! Hoppas att det blir bra när du kommer till din värdfamilj :)
Kram

Svar: exakt så jag känner! Tycker det är fel att folk säger att det INTE är bra, för det är verkligen individuellt... Hoppas du har det toppen i Australien! Se till att njut av året! Hur är det att fått träffa familje och allt? :)kramar
Amanda Welander 17, USA

2013-08-02 @ 09:46:59
URL: http://saraenander.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR