camp dag 9 - sista dagen

Klockan 12.30 inatt lämnar jag campet för att åka buss in till Bostons flygplats. Har fortfarande en bra känsla över allt som väntar och imorgon vid den här tiden är jag hos min värdfamilj Känns så spännande att träffa dem!
 
Dagarna har gått så fort här. VIssa saker har varit roligare än andra, men det har utan tvekan varit fantastiska dagar i sin helhet. Har träffat underbara människor som jag hoppas hoppas hoppas att jag kommer hålla kontakten med under året, och ännu längre än så!!!

Att starta mitt år med ett läger såhär kändes väldigt bra. Man har pratat mycket om allt som väntar, vilket gjort att det på något sätt inte känns lika främmande och konstigt att möta sin v-familj. Vi har lärt oss massor här, men framförallt knytit massor med band vilket känns oerhört värdefullt!

Idag, som sista dag, har vi lekt där vattenballonger och stora T-shirtar har hållt oss sällskap. Hade en rolig stund, och alla representerande länder här sjöng sin nationalsång. Fint! Vi har även tagit graduation, fått diplom och signerat varandras tröjor. Ikväll väntar någon dans som alla ska gå på innan vi alla börjar åka här ifrån mitt i natten. Noll sömn väntar alltså denna natt...

Har iallafall haft en härlig vecka här, men samtidigt ska det bli så otroligt skönt att få åka till värdfamiljen. Det är ändå just det man väntat på så länge, så jag lämnar lägret med ett leende på läpparna :)
 

Och, vår fina vän Patricia fyller år imorgon, men eftersom vi alla sitter på olika bussar härifrån då grattades hon idag av vår "klass". EF ger till alla födelsedagsbarn en fin krona etc. Så söt, and Happy Birthday Patricia!
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR