En av två tryouts för idag avklarad

Har just kommit hem från min första tryout för fotbollen. Gick faktiskt mycket mycket bättre än vad jag hade trott så känns toppen. Om cirka 5 timmar väntar tryout nr 2 för idag och då blir det mer spelande än vad de var nu på morgonen. Fick beröm från coacherna vilket var väldigt kul med tanke på att jag inte spelat på nästan 2 år, så nu håller jag tummarna för att alla tryouts hela veckan går bra! Dock vet jag inte om jag kommer få möjligheten att spela i det bästa laget eftersom jag är utbytesstudent, men det visar sig. Förhoppningsvis kommer jag iallafall få spela i teamet under :)

Har varit lite halvt nere de senaste dagarna men allt känns så mycket bättre just nu. Jag tror det var bra för mig att äntligen få träffa lite folk i min ålder. När jag kom till träningen hörde jag hur det viskades lite runt omkring mig och sen började folk fråga vad jag hette osv. Har till och med fått ett smeknamn utav en av coacherna - Sweden! Haha, tycker det är ganska roligt. Det var iallafall alla väldigt gulliga och jag hoppas och tror att jag kan hitta massa fina vänner i laget! Redan nu efter första träningen frågade två tjejer mig om de kunde få mitt nummer så vi kan smsa och hålla kontakten. Förstår ni vad roligt?  Det visade sig även att en av dem kommer gå i samma kör som mig. Ser fram emot det!
 

♕ farmor

vad roligt Du verkar ha det och Du trivs kan farmor förstå som tur är kramis från farmor och farfar

Svar: jag har det toppen, men självklart kommer hemlängtan lite då och då också. Hoppas allt är bra med er, vi kanske kan skypea någon dag? kramar till er
Amanda Welander 17, USA

2013-08-12 @ 20:25:39
♕ Lisa

ÄÄ gu va kul!! Lycka till med fotbollen och skolan!

Svar: tacktacktacktacktack!
Amanda Welander 17, USA

2013-08-15 @ 16:02:17NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR