en fullspäckad dag med lek och bak

Jag måste börja med att säga att jag har det mer än bra här just nu. Känner mig ärligt talat lyckligt lottad som får chansen att dela mitt år med alla underbara människor här omkring, både min värdfamilj och de i området. Alla är så öppna, fulla med humor och varma på alla sätt och vis. Jag känner mig väldigt välkommen!
Sen jag kom hit jag har faktiskt inte haft någon hemlängtan, vilket uppenbarligen är ett gott tecken på att jag trivs. Självklart saknar jag minafina familjer i Sverige, men det är inte samma sak som att längta hem, förstår ni hur jag menar? 
 
På förmiddagen idag har jag, mina värdsyskon och deras kompis Morgan spelat fotboll. Avery (mellansyster) ville förbereda mig inför soccer try-outen som är nästa vecka så hon ritade upp en plan på garageuppfarten där vi spelade en bra stund. Vi blev trötta och hungriga så därefter var det lunchdags. Kycklingsallad + pizza = helt ok kombo.
 
Eftermiddagen tillbringades i poolen tillsammans med Mauds familj (min värd-faster). Hade en härlig stund där, men jag och mina värdsyskon stannade inte så länge. Vi gick in till oss och bakade svensk - om det nu är så speciellt? - smulpaj. Pajerna skulle vi ta med oss till grannarna och de blev faktiskt väldigt goda. Vi gjorde en med hallon och en med äpple.
 
Gatan hade på kvällen en träff/party där alla tog med sig något att bjuda på - därav bakningen alltså. Mötet är tydligen en tradition i hela USA och det sker på samma dag i hela landet. Det är till för att grannar m.fl. ska lära känna varandra bättre och lita på varandra. Områdets polis och brandmän kommer då också för gemenskapens skull. Tycker det var en fin tradition, med ett gott syfte!

Det varade dock inte speciellt länge för det började droppa regn från himmelen, men vi gick inte in. Istället stannade vi ute på garageuppfarten och spelade basket. Var riktigt kul, och så härligt i regnet! Vi blev genomblöta allihopa, men det gjorde oss ingenting!

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! 
Love, A

(Ovanför. Här är alltså halva min värdfamilj. Tate - yngta värdsystern. Nate - min värdpappa. Avery - mellansyster.)

♕ Oliven

Gud va bra du verkar ha det, blir jätteglad av att läsa det!! Kram på dig!!

Svar: Hihi ja jag har det väldigt väldigt bra!! Men saknar såklart er hemma samtidigt!Lycka till med flytten!!!!! Kramar
Amanda Welander 17, USA

2013-08-07 @ 21:15:23NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR