Jag känner att jag lever

Vi har haft så många roliga saker för oss den här helgen. Vi lämnade Arrowwood Resort efter frukosten i lördags, åkte vidare till min värdpappas firmas sommarhus och stannade där över natten med Nates 3 kollegor m. familjer. Säger bara Oj vilket hus! Det var otroligt fint, både huset och läget. Och stort!
 
Vi hade det riktigt härligt där. Synd nog var/är jag mig inte riktigt kry i kroppen så orken var ungefär ställd på noll, men jag tvingade mig själv till att hänga med på roligheter ändå. Åkte bland annat jetski för första gången och jösses vad fort det gick - så fruktansvärt roligt! Provade även kneeboard och det var lika kul det. Lyckades till och med göra en 360° snurr vilket gjorde det ännu roligare. Min helg har helt enkelt varit toppen!
 
Nu på kvällen har jag och min värdpappa varit och handlat mat + massa fotbollssaker till mig. Imorgon kl 7.00 väntar min första try-out för fotbollen. Tror nog jag är lite nervös faktiskt, för det var ett bra tag sen jag spelade på seriös nivå... Önska mig lycka till och snälla håll tummarna för mig! 
 
Godnatt alla fina läsare, är så glad att ni faktiskt kikar in här och är nyfikna på vad jag sysslar med här borta.
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR