En lunch för att må bra

Har glömt att berätta - jag är med i Varsity Team!!! Hur är det ens möjligt frågar jag mig själv, och jag vet inte, men tydligen gick det hela vägen. Känns jättekul eftersom de tjejerna jag brukar va med på träningarna också kommer spela i samma team. Men jag börjar bli lite nervös, nervös över att pressen blir för hög. För nu blir det konkurrens och är man inte på topp kanske man inte får spela... Jag får ge det någon vecka, så jag kommer in i tänket och spelet. Håll tummarna för mig! 
 
Hade träning idag kl 7.00. Gick sådär,är somsagt trött i kroppen och inte helt kry. Så, när jag kom hem kom Seoyoung (annan utbytesstudent) över till mig med sydkoreansk lunch som tydligen är jättevanlig att äta där för att hålla sig frisk! Så otroligt gulligt av henne. 
 
Är skönt att alla här bryr sig om en. Som nu, de skickar sms, skriver på facebook och kommer över för att höra hur jag mår och gör allt för att få mig att må bättre. Så omtänksamma allihopa.
 

♕ Anna

Jag har en fråga eftersom jag själv funderar på att åka nästa år: kostar EF's language and culture camp som du var på? För på deras hemsida nämns ingenting om något pris men i katalogen står det att det kostar över 11 000..
Kram!

Svar: svarar i inlägg :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-15 @ 22:38:07NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR