en stund för mig själv

Har haft en jobbig dag idag, både fysiskt och mentalt. Har många tankar i huvudet och kroppen är slut efter alldeles för lite sömn följt av hårda fotbollsträningar varje dag. Det är påfrestande, men förhoppningsvis hjälper även motgångarna mig att växa. 

Har pratat med familjen hemma i Sverige under eftermiddagen vilket gjorde den metala delen allt lättare. Ibland är det skönt att kunna prata av sig med de hemma, för de vet hur de kan stötta mig och finnas där för mig trots det långa avståndet - för de känner mig, och förstår mig. 

Just nu känns allt iallafall bättre, och min värdmamma har pysslat om mig på kvällen. Hon gjorde middag till mig och föreslog sen att jag skulle ta ett varmt bad både för att koppla av, för mina trötta muskler och för min förkylning som håller på att bryta ut. Det var väldigt skönt, och välbehövligt! Jag tror att en stund för mig själv behövdes, för att komma ner på jorden igen och orka ta nya tag. 

Vad gör ni när ni känner er nere? Lyssnar på musik, tar en promenad, lagar mat? Berätta!
 
 

♕ Samen

Kram på dig Wellis, we love you! <3

Svar: Love u too, stor kram <3
Amanda Welander 17, USA

2013-08-15 @ 09:41:19
♕ Nina

Åh gud vad härligt att ta ett varmt bad!

Förut tog jag alltid varmt bad när jag mådde dåligt eller behövde bara tänka ut lite, men nu när vi har flyttat så har jag tyvärr för första gången någonsin inget badkar och det är sjukt jobbigt...
Men jag lyssnar på musik, musik får mig alltid på bättre humör!

Svar: Ja det var behövligt!
Åh vad typiskt...för ja, det hjälper verkligen med ett varmt bad! Men det är tur att du hittat andra sätt ocks, som musik! hålller med- det hjälper nästan alltid :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-15 @ 14:02:50
URL: http://fames.se/ninasova/
♕ Stina

Du verkar bo i ett super fint hus där i USA! :-D
Sååå skulle du kunna visa lite bilder på/i huset? :-)

Svar: jag kan absolut visa lite bilder, kommer i ett inlägg :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-15 @ 14:35:05
♕ Stina

Du verkar bo i ett super fint hus där i USA! :-D
Sååå skulle du kunna visa lite bilder på/i huset? :-)

2013-08-15 @ 14:35:05
♕ Sara - Hold on be strong

Hoppas det blir bättre!! Musik eller någon bra film eller serie!! :)

Svar: Ja tack, är faktiskt mycket bättre nu! Man får räkna med dippar ibland... Låter toppen! Musik hjälper nästan alltid :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-15 @ 16:02:39
URL: http://saraleasofia.blogg.se
♕ Johanna

Oj vad många inlägg jag hade missat som du hade skrivit, har inte haft Internet på några dagar!

Hoppas att du känner dig bättre! Förståligt att ha sina dippar ändå, när man är så långt hemifrån och det som man är van med. Även om det är nytt och spännande att flytta till USA så tar nog omställningen mycket på en ändå!

Jag brukar antingen träna, ta en promenad, lyssna på musik eller titta på en bra serie och äta någonting gott till! Hoppas verkligen att du får en bra dag! :) Kram

Svar: Haha, då fick du lite sysselsättning då, med läsning av inlägg ;)Ja dipparna kommer nog komma allteftersom, då och då. Men allt är mycket bättre nu vilket är otroigt skönt !

Låter som bra saker för att höja humöret! Brukar nog göra ungefär samma saker, och det brukar (oftast) funka, tack och lov :)

Tack, och hoppas allt är bra med dig och att processen gå framåt... .) kramar
Amanda Welander 17, USA

2013-08-15 @ 18:05:46
URL: http://aupairjossehannaa.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR