gårdagens aktiviteter

Min dag igår var grymt bra. Det var välbehövligt med en sån dag när jag går hela dagarna hemma utan att göra så mycket.

På morgonen åkte jag till skolan där Kaiya (en tjej i mitt fotbollslag) mötte upp mig. Det var nämlighen en såkallad Photo Day idag då alla elever på skolan fotas för Yearbook och man får även sitt schema etc. Kaiya visade mig runt i skolan som är alldeles för stor för att jag ska kunna hitta. Men mina klassrum ligger iallafall relativt nära varann. Fick även våra skåp och herregud - det är bokstavligen omöjligt att öppna skåpen, haha! Kände mig väldigt dålig när jag stod där och försökte och försökte utan någon vidare framgång, medan Kaiya öppnade mitt skåp på några sekunder.. Jag lär mig väl, förhoppningsvis...

När jag kom hem ville mina värdsyskon ta kort, så vi gick ut i trädgården och fotade. Min mellansyster Avery hjälpte även mig att plocka ihop en blombukett till mitt rum.  Eftermiddagen och kvällen tillbringades med fotbollslaget. Vi tog den gula skolbussen och åkte till en annan skola för vår första seriematch ! Synd nog förlorade vi med 1-2 men men... Hade iallafall väldigt roligt ändå! När vi kom tillbaka  stannade de flesta från laget kvar på skolan för att se killarnas soccer match. De förlorade också, men det var kul att se. Hade jättekul, tjejerna i laget är så härliga!


Efter killarnas match var endel väldigt hungriga så vi åkte några stycken till Chipotle som är en mexikansk resturang. Var väldigt gott där! Vi åt, pratade och hade det allmänt trevligt tillsammans. 

Hade verkligen en lång - men rolig - dag igår. Massor med skratt och roligheter. Idag ska Haley och Beka ta med mig till DQ som tydligen är ett ställe med gudomlig glass! Låter väl inte helt fel? Ikväll väntas sleepover med dem och några fler tjejer tror jag. Blir nog väldigt roligt!
 

♕ Nea

Hej!
Din blogg är otroligt kul att läsa och kolla på alla bilder! Fortsätt och inspirera som du gör, för de gör du verkligen!!
Lite frågor. När du t.ex. Går ut och käkar med vänner, betalar du det själv med egna fickpengar?
Och om du äter med värdfamiljen, betalar du eller dom?
Ungefär hur mycket fickpengar behöver man ha med sig ett
År? :)
Du är grym! Kramar och hoppas du får ett underbart år :)

Svar: Tack för din fina kommentar, jag svarar i ett inlägg :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-24 @ 00:21:49
♕ Lise

Åh det är så kul att läsa din blogg Amanda! :-) Skrattar åt att du också har problem med ditt skåp i skolan, tog mig en vecka innan jag fick upp det själv... Och skolan är sååå mycket mindre än vad den känns som i början, det var i alla fall min. Ha det superbra nu!!

Svar: Vad roligt att du tycker det! Läste minsann din med! haha åh ja skåpen... förhoppningsvis lär jag mig. Är ganska komiskt dock... :) Ja jag tror nog det med, man lär sig nog hitta runt överallt. Känns iallafall väldigt kul att få börja skolan! Tack!! hoppas du har det toppen med, och att klassen inte skrämt dig allt för mycket.. ;)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-24 @ 21:05:26NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR