kväll med laget

Har haft en fantastisk kväll, och ååh vad jag tycker om tjejerna i mitt lag! De är underbara allihopa.
Jag blev iallafall upphämtad av Anna (en tjej i laget) så åkte vi in mot Minneapolis för att se på fotboll med nästan alla från laget. Vi hade det jättetrevligt! Kändes så roligt att få umgås med ett helt gäng härliga människor, var behövligt när jag är så långt borta från alla mina svenska vänner. Jag tror iallafall vi kommer få en väldigt rolig höst tillsammans vi i laget. 

Imorgon åker jag på matcher och på kvällen ska vi ha en mysig utbytesstudent-kväll med alla oss 5 utbytesstudenter på gatan. Blir också jättekul tror jag! Nu är det sängdags så jag är pigg imorgon,
 
kramar A
 

♕ Simon

Hej! Jag var på intervjun i torsdags! Det var verkligen inget att vara nervös över!

Jag åkte till EF:s kontor på Strandvägen. Intervjun hölls av en intervjuledare och en EF-ambassadör. Det var två EF studenter som intervjuades tillsammans (normal är det inte så men det var tydligen ovanligt många som skulle intervjuas nu innan skolan börjar). Iallafall så började intervjun med att intervjuledaren frågade oss varför vi ville åka. Sedan så satt han och pratade i stort sett hela tiden. På slutet så fick jag och den andra studenten gå ut för att intervjuas på engelska (det var detta jag fruktade). Men det var så enkelt som du sa! Det tog bara några minuter. Jag gjorde en del missar men det känns ändå bra nu efteråt! Brevet som skulle skrivas var simpelt, man skulle skriva lite om sig själv och så.

Generellt sett så känns det super bra nu efter! Tack så mycket igen för ditt svar! Kul att höra att du kom med i Varstity team!

Svar: Åh vad glad jag blir att det gick bra! Nu är det bara att vänta då, sen dras förhoppningsvis hela processen igång vilket jag tyckte var så spännande!Tack,, känns himla kul med Varsity!
Och Inga problem med svaret, tycker bara det är roligt att få frågor och kunna hjälpa andra! Bara att fråga om du undrar något mer:)

Amanda Welander 17, USA

2013-08-17 @ 08:44:02NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR