min första riktiga dag hos familjen Bjerke

Min första hela dag här idag. Har haft en jättetrevlig dag och även hunnit träffat ytteligare 2 utbytesstudenter som bor på gatan, de verkar jättegulliga!
 
Imorse när jag vaknade hade Avery (min mellansyster) gjort frukost åt mig. Hon frågade igår vad jag brukar äta till frukost och så imorse hade hon gjort iordning. Min yngsta värdsyster (Tate) hade även ritat en liten tecknig till mig som hon gav till mig, hur gulligt var inte det av dem? 
 
Jag gav även systrarna små presenter imorse, och jag hoppas det var uppskattat.
 
Systrarna var jättespända på att se mina kläder (haha) så de ville hjälpa mig packa upp. Vi gjorde det tillsammans, och sen gick jag ner i gymmet i källaren och tränade tillsammans med min v-mamma och syskonen.
 
På eftermiddagen mötte jag de andra utbytesstudenterna och sedan skjutsade Tomme (v-mamma) mig, CJ, Avery och Seoyoung för att fixa naglarna. Girly, I know. 
Efter det åkte vi till Target som är som en allt-i-allo-affär där du kan köpa bokstavligen ALLT! Allt från kläder och smycken till soffor och grönsaker. Det var enormt och jag köpte ett par flip-flop för att kunna ha när vi springer ut och in mellan husen!
 
Vi köpte med oss sallader från Target som vi åt till middag. Jättegott! Efter det bjöd CJ och Avery på kakor som de hade gjort för mig. Mycket goda och ännu en gång - så gulligt av dem!

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till min skola och möta lärare, SYV etc. för att bestämma kurser bland annat. Har ingen aning om vad jag ska välja, men det visar sig! 

Godnatt
 
 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR