Mina första fotbollsmatcher är avklarade

Hej alla fina! Här har solen skinit och varit stekande het hela dagen. Och vi har spelat fotboll i värmen. Lämnade skolan med en gul skolbuss (!!) och åkte till Minnetonka 45 min bort. Där spelade vi tre kortare matcher. Kändes riktigt kul att spela - men ack så ont mina tår gör efter den här veckans alla fotbollsträningar. Gick iallafall okej för  mig att spela :)
Jag efter mina första matcher idag här i USA. Glad men trött tjej - med ett grymt nummer!
 
Nu på kvällen har alla områdets utbytesstudenter hängt hos Maud där vi sett på filmer, pratat och haft det trevligt. Alla är så härliga! Glad att jag har dem här på gatan, verkligen! Imorgon ska jag umgås med laget, blir förhoppningsvis väldigt kul det med. 

♕ Kiki

Festar de amerikanska ungdomarna (eller har det kommit upp på tal liksom?)? :)

Svar: Jag ska svara, men inlägg när det dykt upp lite fler frågor, är det okej? :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-18 @ 11:49:46
♕ Hanna Wiklund

aaah är ju Minnetonka jag gick på! Du anar inte hur sjukt konstigt det är att se den andra bilden, där rörde jag ju mig varje dag liksom!! Är så avis, gud vad jag saknar det. Ta vara på varenda dag, även dem svåra!
Hoppas du har det bra och lycka till med fotbollen:)

Svar: Men oj vad lustigt!! Jag ska tänka på det, att leva nuet och ta vara på tiden! Hade du mycket hemlängtan, hur tacklade du den när den kom?Tack så mycket snälla du:)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-18 @ 13:08:07
URL: http://hannaelizabeths.blogg.se
♕ Hanna Wiklund

Svar: Jag hade faktiskt nästan aldrig det men kommer ihåg att jag hade två veckor efter typ 2 1/2 månad då allting började bli vardag.
När den kommer så försök bara tänka positivt, du har fått chansen att uppfylla en dröm! Men det som verkligen hjälper är att umgås med kompisar vilket jag kan förstå är svårare innan skolan osv har börjat och man börjat finna dem man verkligen trivs med! Men sen är andra utbytesstudenter även grymma då de går igenom exakt samma sak så tyckte verkligen det var skönt att få prata med lite utbytesstudent kompisar!

Oroa dig dock inte över hemlängtan, den är lustig, ena dagen är den där och helt plötsligt vaknar man en morgon och vips är den borta! :)
oj nu blev detta visst väldigt långt ..heh..

Svar: Bara glad för ett långt svar haha :)Ja jag ska försöka ta vara på dagarna även när jag har hemlängtan men det är svårt..! Min hemlängtan finns här just nu men det är bättre än för 1 vecka sen vilket är bra. Hoppas på att träffa vänner i skolan för det är nog väldigt sant det du säger om att det underlättar då!
Tack för att du bryr dig att svara :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-19 @ 23:57:54
URL: http://hannaelizabeths.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR