ny kategori på begäran

Som de flesta vet är allt mycket mycket billigare här i USA och jag tror det är ganska känt att man ofta lyckas samla på sig en hel del saker under ett utbytesåret.

En läsare frågade därför om jag kan blogga om det jag köper under mitt år här, alltså lägga upp bilder etc på mina inköp. Och ja, jag kan försöka så gott det går. Så på begäran gör jag en ny kategori för mina inköp här, som då även kan bli en liten hålla-koll-på-vad-jag-köpt-lista för min egen del. 

Så, jag var ju som sagt i Boston och blev kär i staden - och likaså i några saker. Så detta följde alltså med mig hem därifrån. Även några andra saker, men eftersom det är presenter kan jag inte visa det. 

Ha en underbar dag,
kram A

Victoria's Secret - finns inga ord för vilken underbar butik det är (på riktigt). Om jag kunde hade jag köpt varenda plagg och varenda doft där ifrån, 
men det kan jag förståeligt nog inte. Bara av att gå in i butiken bland alla rosa nyanser blir man lite lyckligare, känner sig lite finare. Precis så tjejigt som det kan bli, och jag älskar det...!
 
Michael Kors - har letat och letat efter en plånbok så länge och det var på tiden att införskaffa mig en större och mer praktisk. Eftersom jag gått och sneglat på bla. denna sååå länge blev jag därför överlycklig när det fanns en i deras butik här i Boston. Jag vet inte varför, men det är en speciell känsla med att äga en fin plånbok så jag känner mig så glad över den!

Pandora - älskar mitt pandora-armband. Jag fick det i konfirmationspresent för 2 år sedan och sen dess har det följt mig nästan överallt. Eftersom det här året är något väldigt stort för mig ville jag köpa en berlock som ett fint minne. Den röd-vit-blåa kulan tyckte jag passade bra som en symbol för USA, den amerikanska flaggan. Och eftersom jag landade i Boston var det extra roligt att köpa den i just Boston. 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR