Q/A - bilder på huset och andra svar

Blir så glad för alla värmande och fina kommentarer från allihopa. Det hjälper verkligen när man har tuffa dagar och behöver lite pepp utifrån. Tack!
 
Några frågor som dykt upp---
 
Ida-
Vad är det för typ av frågor du får av folk om Sverige? :D
Hej på dig Ida. Det är väldigt blandat. Bland annat om vi har myggor i Sverige, men också mer generella frågor såsom hur det ser ut i Sverige, vad vi äter för mat, om det är kallt etc. 
 
Men har också fått många frågor om ungdomar i Sverige/jag brukar festa, hur vanlgt det är att ha pojk/flickvän, om vi i Sverige alltid går uppklädda (ja, de tycker att man är uppklädd...?), om jag är rik, om jag saknar min familj, vad vi gör på helgerna i Sverige, om vi har några konstiga sporter i Sverige etc...  Det är jättekul att de frågar så mycket, och det ska bli kul att komma till skolan då folk säkert kommer ha ännu fler frågor!
 
Anna -
Jag har en fråga eftersom jag själv funderar på att åka nästa år: kostar EF's language and culture camp som du var på? För på deras hemsida nämns ingenting om något pris men i katalogen står det att det kostar över 11 000.. 
Kram!
Hej Anna, vad kul att du vill åka! Tror det ger otroligt mycket att åka iväg, så om du har chansen tycker jag du ska göra det! Håller med om att det är väldigt svårt att hitta priser på hemsidan, men det som står i katalogen stämmer. Jag tyckte det var mycket lättare att hitta all info i katalogen generellt, än på hemsidan... :)
Lycka till!
 
 
Stina -
Du verkar bo i ett super fint hus där i USA! :-D 
Sååå skulle du kunna visa lite bilder på/i huset? :-)
 
Hej Stina! Jag bor i ett fint hus, men det är inte överdrivet fint. Men självklart kan jag visa lite bilder! Huset har ganska murriga/mörka färger inne vilket jag tror är väldigt typiska amerikanskt. Jag vet även att huset ska vara lite "stall-liknande" för min familj ville ha det så när de byggde huset.

Här är alltså mitt hus från gatan. Min v-mamma älskar sin trädgård så därför är det fullt av blommor överallt!Detta är vardagsrummet och köket. Tycker det är mysigt där. Mitt i vardagsrummet har de en öppen spis, så typiskt amerikanskt! Förhoppningsvis får jag hänga upp min julstrumpa där i December... 
Min och mina värdsystrars badrum. Väldigt flickigt och gulligt tycker jag. Och såklart har de dörrknoppar överallt istället för handtag. 
Ytterligare ett badrum.
Ett uterum, eller glasveranda, med utsikt över baksidan. 
Och detta har jag visat förut, men det är alltså mitt rum. 
 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR