Q/A

Q - Tror du att du kommer att komma med i laget? :)
A - Ja, eller alltså jag kommer komma med i något av lagen men jag vet ännu inte vilket - därav tryoutsen. Förmodligen kommer jag spela i JV som är teamet under Varsity (det bästa), eftersom jag är utbytesstudnet - och inte spelat på 2 år...
 
Q - Hej, vad saknar du mest ifrån Sverige? Och skulle du vilja flytta helt o hållet till USA? :)
A - Min familj helt klart, och alla vardagliga saker jag brukar göra tillsammans med familjen och vänner såsom att laga mat, se en film, baka, ta en kvällspromenad, sitta ner och prata, bara...umgås. En annan sak jag saknar är  möjliheten att kunna ta mig ner till centrum, skolan, kompisar och allt annat med cykel. Familjen har dock cyklar jag får låna men det känns ändå inte lika enkelt här. Men kanske har jag tänkt att ta en cykeltur någon dag för att utforska området lite mer. 

Angående att fytta till USA helt och hållet så svarade jag på det igår, men jag skulle för tillfället svara nej på det. Men kanske skulle jag kunna tänka mig att flytta till USA under några år bara :)
 
Q - Vilket gymnasieprogram läser du i Sverige?
A - Jag läser Samhällsvetenskapliga programmet hemma i Sverige. Har dock inte bestämt inriktning inför tvåan och eftersom jag är otroligt velig är det inte det lättaste, så tar gärna emot tips från folk som valt inriktning eller redan gått ett år med inriktning! 

Q - Vad köpte du till dina värdsyskon och hur gamla är dem? 
A - Värdsyskonen är 5, 8 & 10 (alla är tjejer). Jag köpte varsitt silverhalsband med en dalahästberlock på, eftersom jag är från Dalarna. Eftersom utrymmet i resväskan är väldigt begränsat var smycken bra tyckte jag, och dessutom är det något som kan ha ett värde för dem så de kommer ihåg mig - istället för att köpa en leksak eller liknande som blir liggande i en låda... Köpte även med Marabouchoklad till dem. Mycket uppskattat. 
 
Q - När börjar du skolan? Känns det nervöst? 
A - Börjar den 3 september så det är lite mer än 1/2 månad tills dess. Känns faktiskt inte speciellt nervöst, mest roligt! Jag vet att många utbytesstudenter oroar sig för första dagen i skolan, första dagen i matsalen mm. men jag gör faktiskt inte det. Ser mer fram emot allt, att få träffa kompisar och ha roligt. Men kanske hinner nervositeten komma under de kommande veckorna...

♕ Sanni

Jag har läst Sam-beteende i Sverige. Rekommenderar det jättemycket!!! Så kul :)

Svar: åh ja det lutar åt det just nu, sen verkar även sam-media väldigt kul! :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-14 @ 05:47:22
URL: http://sannabackenroth.se
♕ Evelina

Hej! Jag har drömt om USA sen jag var liten och nu kom ja med iden att åka som utbytesstudent i 1 år ungefär , jag har några frågor till dig,
1. Min mamma är jätte skeptisk över detta och ja måste få henne att övertala henne på något vis har du nått bra tips man kan säga eller nått? Har letat efter frågan på din blogg men hittade inte va man säga till skeptiska föräldrar?
2. Måste man ha jätte bra betyg? För ja har mest E/D OCH 1 F
3. Jag börjar 9ab nu och tänkte åka nästa år alltså förda året i gymnasium är de lika bra? Tex. Får man gå på "PROM" osv?
4. Är som sagt bara 15 år och vet inte riktigt hur ja ska tjäna pengar har du något bra tips?
Btw älskar din blogg sjukt fina bilder! Kram<3

2014-07-18 @ 16:42:42
URL: http://nattstad.se/evelinapolizziNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR