tack för kommentarer och frågor

Först och främst blir jag jätteglad när det dyker upp kommentarer och frågor på bloggen. Det gör det så mycket roligare att skriva, för då vet jag att folk faktiskt läser, och är nyfikna! Jag har fått en hel del frågor som jag svarat på, men jag har dock inte svarat på dem i inlägg. Vill ni att jag ska svara på frågorna i inlägg istället så alla kan ta del av svaren?  Kanske ha en frågestund? Kom gärna med en åsikt, och jag  tar gladerligen emot fler frågor och svarar så gott jag kan!!! 
 

 
Svara iallafall på denna fråga i ett inlägg 
 
Question/Bella -
Jag har en fråga åt dig... skulle du vilja leve där i USA gå på college, ha ett liv där om du fick chansen?
 
Answer - 
Hej Bella, den frågan har jag själv funderat över många gånger och jag har inte ett rakt svar på den frågan. Jag har ärligt talat alltid haft en dröm om att flytta till USA, New York City närmare bestämt, för att jobba där bland de höga höljderna, men för tillfället vet jag inte om jag skulle vilja bygga upp ett liv och en vardag så långt bort från min familj och mina vänner, även om det många gånger känns spännande och lockande att lämna Sverige. Jag har här och nu varit i USA i endast 20 dagar och jag har det jättebra, men samtidigt är det jobbigt. Jag tänker därför såhär, efter detta år kanske jag har ett bättre svar på den frågan - när jag verkligen fått känna på hur det känns att leva här, vara långt borta från alla jag älskar, under en längre tid. 
 
Kanske skulle jag kunna tänka mig att bo här i några år, men som jag känner nu - inte för alltid. Jag ska försöka komma ihåg den här frågan och även svara efter mitt år.
 

♕ Grabb från Stockholm

Hej! Jag finner din blogg väldigt intressant eftersom jag själv ska åka som utbytesstudent till USA nästa år. Jag tycker att du bör svara på frågorna i inläggen, så att man som läsare inte missar intressanta frågor.

Men jättebra blogg! Läser den både morgon och kväll!

Svar: Först, vad glad jag blir att du gillar min blogg, tack!! Blir så glad av att höra det, det gör att man orkar/vill hålla i bloggandet :)vad roligt att du ska åka som utbytesstudent - spännande! Har du valt organisation, dragit igång processen ännu?
Angående frågorna, då ska jag se till att svara på frågorna i inlägg istället, låter som en bra idé tycker även jag!

Lycka till med allt inför ditt utbytesår!

Amanda Welander 17, USA

2013-08-12 @ 23:30:07NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR