TACK läsare

Under den senaste tiden har jag fått en hel del kommentarer och mail från läsare fulla av frågor och fina ord om mig & min blogg. Är så otroligt tacksam för alla komplimanger och stöttande ord som skrivs till mig, det vill jag att ni ska veta om.
 
Imorse vaknade jag till ett sms från en läsare med ännu fler fina ord, och det gjorde mig verkligen glad! Ni ska alla veta att era ord till mig ger mig så mycket kraft att fortsätta skriva i bloggen men framförallt kraft till försöka leva varje dag här borta fullt ut. Jag har bra dagar och mindre bra dagar här i USA men all pepp ni ger mig gör allt så mycket enklare. Så  jag vill bara att ni ska veta och förstå hur mycket det betyder för mig, oavsett om jag känner er eller inte. Ni är fantastiska!
 

♕ Alicia

Hej! Jag har en fråga angående ditt utbytes år. Om det inte är allt för personligt undrar jag hur du har fått råd? Jag är själv 17 år vill åka nästa år men jag har ingen aning om hur det ska gå till, haha :)

Svar: svsrar i inlägg :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-22 @ 22:10:32
URL: http://awillbo.blogg.se
♕ Anonym

Hej ska själv åka nästa år och undrar om skolan du spelar väll fotboll? fick man göra sånadär tryouts och om man gjorde det var de svårt? Tacksam för svar:)

Svar: svarar i inlägg :)
Amanda Welander 17, USA

2013-08-23 @ 18:37:25NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR