bullbak och en ond fot

Har kommit hem från Wisconsin nu och faktiskt varit hemma i några dagar. Hade det himla trevligt och roligt där uppe och träffade massor med go'a människor. Ibland när jag sitter och funderar så slår det mig hur många underbara människor det finns på denna jord. Det spelar ingen roll om jag befinner mig hemma i Falun, någonstans i Europa eller till och med här på andra sidan jorden - vart jag än befinner mig kryllar det av så otroligt gulliga människor. Människor som ler, som bryr sig, som är hjälpsamma. Blir så glad när jag tänker så, att man kommer vara omringad av varmhjärtade människor vart man än går på denna planet. Nog om djupa diskussioner.

Igår tog jag mig ann att göra mormors goda bullar, som dom så fint heter i min receptbok. Jag började redan klockan 12 och 9 timmar senare var dom äntligen klara! Trots att jag la ner själen på dom där bullarna ville dom inte bli riktigt sådär saftiga och stora som hemma, men dom blev goda ändå. Turligt nog! Jag tog med mig en korg över till grannarna och bjöd dom på några Kände mig som en riktig liten bak-tant, haha.

Idag är det ju faktiskt självaste nyårsafton och min morgon kunde inte börjat bättre än den gjorde. En bullfrukost (såklart..) och sedan ett träningspass på det. Dessutom är mitt rum nystädat och sängen nybäddad. Måste väl ändå vara en skön känsla att få börja året med rent och fräscht runt omkring sig. Ja, det tycker då iallafall jag!

Dock har jag en tråkig nyhet att berätta. Jag var till doktorn igår för att kika på min fot som krånglat sen fotbollssäsongen nu under hösten. Har haft så ont i vristen under en lång period. Jag trodde inte att det var något speciellt, men eftersom det började bli värre igen efter att ja började åka skidor så kändes det som att det var läge att kolla upp det. Förstod inte riktigt vad det var, men förmodligen överbelastning av något slag och kan hända att nått ligament är skadat. Jag går hursomhelst nu med ett skydd för min fot som jag ska bära i fyra veckor. Ska även gå hos sjukgymnast under samma tid. Det är ju ingenting jätteallvarligt, men för att snabba på återhämtningsprocessen blir det inga skidor för mig i vinter. Jag rekommenderades istället träna på annat vis under den närmaste tiden och försöka satsa på att kunna göra en sport under våren.
 
 
Men, vad händer resten av dagen här då? Jo om några timmar åker jag, Som, Seoyoung och Anita (min kontaktperson, även Som's v-mamma) iväg för att fixa naglarna inför det nya året. Senare ikväll ska jag och de flesta andra jag känner från skolan åka på en nyårsfest som en kompis håller. Sedan åker vi nog tillbaka hem hit jag och några av mina + Maud's kompisar, för att ha kul här hemma tillsammans. 
Jag har varit allt annat än taggad inför nyår, men jag tror nog ändå det kan bli väldigt roligt. Återstår att se! 
Njut av årets sista dag och ta hand om er, så välkomnar vi 2014!
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR