Q/A + en sammanfattning av helgen

Fråga från Josefin:
Hej, kul att följa din resa! Är detta dina riktiga släktingar, eller släktingar till din värdfamilj? Hoppas du har det bra och njuter! :) 
Det är mina riktiga släktingar, därför jag åkte dit själv utan min värdfamilj. Jag har det jättebra tack! 
 


Mina dagar i Seattle har varit jättehärliga och händelserika. Har sett massor, haft roligt, ätit gott, skrattat, umgåtts, träffat nya människor och mycket mer. Stort stort TACK till er alla där borta för att jag fick komma och för att jag fick ta del av era traditioner. Jag hoppas verkligen vi ses igen om inte allt för lång tid framöver!
USA är så ofattbart stort och varje del är unik på sitt sätt. Därför at det så otroligt att jag faktiskt fått chansen att uppleva mer än bara en plats på denna kontinent nu när jag är här. För jag tror att allt jag är med om under det här året formar mig och ger mig nya perspektiv på saker och ting. Med andra ord - jag är så så tacksam att jag fick göra den här tripen till Seattle och likså den till New York! 

Igår, lördag, tog Eric med mig i sin Jeep på en roadtrip upp mot bergen. Naturen är riktigt fin här. Nivet Twilight är ju inspelad här i Seattle, så när vi åkte på vägarna som är omringade av höga berg och gröna skogar, då fick jag nästan en känsla av att jag var i filmerna, just för att det är så likt. Häftigt va? Tänkte även på dig pappa när jag såg allt. Du skulle stortrivas häromkring! 

Vi stannade till vid ett stort vattenfall på vägen. Mäktigt på något sätt att se. Var väldigt fint där också!

När vi kom hem tog jag och Tiffany tag i julpyntet. Vi lyssnade på julmusik och dekorerade huset och jag måste medge att julkänslorna kom smygandes lite smått även för mig, trots att jag inte är hemma i Sverige. Gjorde mig glad! Vi kikade även på en jättemysig julfilm på kvällen som jag faktiskt aldrig sett förut. Kommer nog bli en ny tradition att alltid kika på den filmen, haha. 

Min sista Seattle-middag är också värd att nämna. Eric bjöd nämligen på hemmagjorda hamburgare. Eftersom jag inte ätit en äkta amerikansk hamburgare här i USA tidigare så tyckte Eric det var på tiden att jag åt en. Otrolgit gott blev det! 

Och så imorse. Heather, Travis, Condrad, Andrew och Alli (Erics barn + respektive) kom över på morgonen för att äta tidig bruch och säga hejdå. Var trevligt. Vi hann även med en snabb FaceTime med mamma innan vi åkte mot flygplatsen. Resan gick bra och nu sitter jag här hemma i Minnesota igen, trött och synd nog sjuk. Men jag ska nog orka mig till skolan imorgon iallafall.

Många kramar, A 
 

♕ Frida

Hej jag funderar på att åka som utbytesstudent och undrar vilket företag (säger man så?) du åkte med och hur du betalade? Har lite problem med pengar och hur jag ska få ihop allt.
MVH Frida

2013-12-02 @ 16:54:45
♕ Frida

Hej jag funderar på att åka som utbytesstudent och undrar vilket företag (säger man så?) du åkte med och hur du betalade? Har lite problem med pengar och hur jag ska få ihop allt.
MVH Frida

Svar: Hej har svarat i ett inlägg. Ha en fin dag!
Amanda Welander 17, USA

2013-12-02 @ 16:55:25
♕ Nina

Vad härligt att du har det så bra där borta! :D
Det ser liknar ju verkligen som i twilight filmerna!

Svar: Ja det är ganska häftigt. Svårt att få med hela känslan i bilderna, men jag drömde mig minsann bort där för ett tag och kikade efter ett rött Victoria-hår bland träden.. haha
Amanda Welander 17, USA

2013-12-04 @ 14:54:52
URL: http://fames.se/ninasova/NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR