Snö älskade snö

Alltså jag blev på riktigt glad när jag vaknade till ett vitt Minnesota imorse. Allt är så mycket ljusare, inte så deprimerande! Snöade hela dagen och på eftermiddagen orkade jag mig änlitgen äntligen ut på en promenad i snövädret! Usch så svårt det var att gå dock, för gångvägarna var inte plogade, men det gjorde inte så mycket. Bara att få komma ut en stund var bra nog. Har inte varit helt frisk på över 3 veckor nu, men börjar sakta återhämta mig och känna mig frisk igen. Tack och lov! 

Jag pallrade mig mot affären eftersom jag behövde ta ut pengar, och tror ni inte jag hittade Annas Pepparkakor där?? Jo minsann. Blev ju hur glad som helst och fick lov att köpa ett paket för att bjuda familjen på lite svenskt julmys. Synd nog har jag inte sett någon glögg här ännu... 

Hittade även chokladkalendrar. Kändes lite nostalgiskt, så jag köpte en varsin till mina värdsystrar eftersom jag alltid fick en chokladkalender när jag var liten. Det var riktigt uppskattat!!
 
Nu på kvällen har vi suttit i soffan och kikat på TVn när de tänder den stora granen i New York. SÅ FINT! Jag och Tate hade lite roligt med våra äppelskivor också. Hon är för söt!
 
Godnatt och dröm sött,

♕ Lisa!

Gud vad härligt det ser ut! Luften blir så skön att vara ute i så fort det blir snö, och som du skriver, så försvinner deppkänslan som ligger som en slöja över senhösten!

Svar: ja deppkänslan dämpas något otroligt, och tur är väl det! Och ja, det var så härligt så nu när snön kom!
Amanda Welander 17, USA

2013-12-05 @ 07:31:13
URL: http://llisahedman.spotlife.se
♕ Simon

Hej!
Åh vad avundsjuk jag blir på snö! Idag här i Bromma (Stockholm) så kom det lite snö vid elva och jag blev hur exalterad som helst. När man kommer ut ur skolan två timmar senare så är blött ute och varenda spår av snö är utrotat. Inte nice! För att komma till min punkt; jag undrar bara generellt om vädret i Minnesota. Hur är det jämförelsevis med Sverige? Av vad jag förstått så är vintrarna mer "extrema" än i Sverige, stämmer det? Och min andra fråga, hur är skolan? Har hört att den ska vara rätt så slapp och enkel att klara av med toppbetyg. Du får gärna svara när du har tid!
För övrigt en toppenblogg! Och ha ett fortsatt trevligt år i USA!

2013-12-05 @ 19:18:13NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR