Vad gör man i Minnesota under vintern?

Therese: Hej! Har du några förslag på kul saker man kan/måste göra i Minnesota under vintern?? Jag åker tillbaka om en vecka och det skulle vara kul om du hade några tips. (Är där i 3 veckor).
 
Hej Therese. vad härligt att du ska tillbaka. Det är väldigt fint här nu när snön kommit tycker jag, men packa ner en extra tjocktröja eller två. Fasligt kallt är det.
Jag har ju inte riktigt hunnit uppleva vintern här än så har inte sådär jättebra koll på saker man kan göra här omkring nu under vintern. Men, att åka till det svenska institutet nu kring jul tyckte jag var en höjdare! Dock kommer du ju alldeles precis hemifrån Sverige så vet inte om det känns så lockande och spänannde för dig... 

Tänkte då såhär, är det andra människor som befinner sig/befunnit sig i Minnesota så kan ni väl kanske slänga in en kommentar  och komma med TIPS på vad man kan göra, så Therese (och jag) kan få lite idéer! 
 
 

♕ Cassandra

Jag funderar på att åka till USA nästa år. Vilka organisationer finns det? Är du nöjd med EF? När blir det för sent att anmäla sig till utbytet?

Svar: Jag svarar i ett inlägg.
Amanda Welander 17, USA

2013-12-20 @ 22:07:48
♕ louise

Vad vi gör ute på landet här i minnesota är skidor, ice-fishing on the lake, skridskor, snöskoter. Vad som helst med snö eller is haha.

Svar: så sant så sant. Människorna här är riktiga utemänniskor faktiskt! Hoppas du har det bra förresten!
Amanda Welander 17, USA

2013-12-22 @ 18:57:58
URL: http://louiseinamerica.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR