Bucket list: #bli en duktig arkitekt

Det finns så otroligt mycket som jag vill göra, se och uppleva. Många gånger undrar jag var tiden ska komma ifrån, tiden för att hinna med allt, men sen inser jag också att jag faktiskt bara är 17 år än så länge och har all tid finns i världen på mig!
 
Redan när jag var liten älskade jag att rita, göra knep & knåp (ni vet sånnadär krångelgrejer som krävde tålamod, envishet och lite hjärna för att lösa) och att pyssla. Nya fina pennor var alltid jättekul (vilket jag iochförsig fortfarande tycker) och att vända rummet upp och ner och möblera om var inte ovanligt. Jag kan till och med minnas hur jag låg sömnlös ett flertal nätter för att jag funderade på var jag skulle kunna placera sängen nästa gång, och skrivbordet, och pianot, och....... Ja, jag kunde vrida och vända på allt som fanns i mitt, och andras, rum tusentals gånger om i mitt huvud.
 
Att bli arkitekt har alltså funnits med i mina tankar väldigt länge. Inredningsarkitekt eller bara arkitekt har jag inte lyckats klura ut än, men oavsett så skulle det vara så kul att få jobba med något sådant! Tänk att kunna få hjälpa andra genom att skapa och göra deras drömmar till verklighet samtidigt som man själv gör något man brinner för? För mig skulle det kännas så bra, Ge och ta.
 
Weheartit
 
 

♕ felicia

Jag ska också iväg till USA 13/14 ska vi köra på ett litet trevligt länkbyte?

Kram

2013-02-28 @ 20:52:28
URL: http://felles.nu
♕ Felicia Fischer

Jag ska också iväg till USA 13/14 ska vi köra på ett litet trevligt länkbyte?

Kram

Svar: Åå vad roligt! Alltid kul att stöta på nya utbytisar:-) en jättebra idé, lägger till dig i länklistan på en gång! Kram
Amanda Welander

2013-02-28 @ 20:52:43
URL: http://felles.nu/
♕ jessica

åh, vad lusting... dedär passar ju in på mig lite för mycket! valde nästan att gå heminredning på gymnasiet men det blev inte så, hade dock vart himla kul att bli arkitekt eller inredare :)

Svar: jag vet, det yrket skulle va så himla roligt!!! Men, du kan fortfarande bli det, inget hindrar dig :)
Amanda Welander 17, USA

2013-09-30 @ 19:44:03
URL: http://jessiesuniverse.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR