En helt vanlig dag & Bucket list: #lära mig fota

Godmorgon solstrålar! Några planer för dagen? Jag själv sitter hemma i köket, äter lunch, lyssnar på musik och har det allmänt bra. Humöret är på topp och jag längtar som en galning till kvällens fotokurs! Redan på första träffen förra veckan lärde jag mig massor så jag tror att den här kursen kommer ge mig massa inspiration till att fortsätta fotografera, och framförallt hoppas jag på att bli bättre på att fota. Jag har alltid tyckt om att fota, men har aldrig varit någon riktig talang på det. Oftast har jag exprimenterat vilt med kamerans inställningar mm, men något grepp om vad jag hållit på med har jag aldrig fått, så förhoppningsvis kommer mycket ha fallit på plats efter dom här veckorna. Det ser jag fram emot!
 
Faktiskt så har jag en punkt på min Bucket List där det står "bli en mästare på att fotografera" och tack vare min snälla mamma som gett mig den här fotokursen kommer jag nu en bit på vägen, ett steg närmare mitt mål att kunna bocka av den punkten på listan. :-)
 
Förresten så ska vi ha två fransyskor boende här hemma om några veckor och det ska bli så roligt! De verkar vara jättegulliga båda två så det kommer nog gå väldigt bra. Jag hoppas verkligen att vi kan knyta bra band, för skulle vara så otroligt kul och häftigt att ha vänner i Frankrike att kunna hälsa på I framtiden! Förhoppningsvis får jag användning av min lilla franska jag kan när de kommer, om inte annat får jag väl lära mig lite mer av dem medan de är här! :-)
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR