Frågor och kommentarer gör mig glad

Hej! Har ni haft en bra dag Torsdag? Jag har slitit hela eftermiddagen med jobb jag. Kanske inte något att hurra för då jag stod och putsade fönster, men fint blev det och dessutom blir jag ännu några kronor rikare nästa månad, kronor som för övrigt åker raka vägen in på mitt sparkonto, men ändå:-) 
 
Direkt efter jobbet bar det av mot fotokursen som var givande även om vi inte gjorde så mycket, men jag lärde mig en hel del, jättekul! Nu har jag äntligen kommit hem, helt slut, och satt mig med en kopp te av favoritsorten (grönt jordgubbste om jag inte minns fel, värt att provas!!) och ett nummer av Damernas som dimpte ner i postlådan för inte så länge sen. En lugn stund kan vara det skönaste som finns efter en tuff och lång dag. Jag tycker det är mysigt att sätta sig ner med en tekopp på kvällen, låter som en liten tant jag vet..., men det hjälper faktiskt för att stressa ner. en liten stund för sig själv, behövs ibland :-) 
 
Jag har förresten fått en fråga här på bloggen som jag lovar att svara på så snart jag kan! Vill bara säga att det är så roligt att blogga när det dyker upp frågor, eller kommentarer i allmänhet, här på bloggen. Så alla som har något på hjärtat, litet som stort, dela mer än gärna med dig av det till mig som en kommentar, jag uppskattar det mer än ni tror, verkligen!  
 
Kram på er 
 

♕ blivande utbytesstudent

Hejsan!

Vart i usa kommer du bo eller vart vill du bo?
Vad ser du fram imot mest? :)

du tar jätte finabilder, fin blogg

kram michaela

kram

Svar: vad glad jag blir, tack!! Jag svarar i ett inlägg inom kort :)
Amanda Welander

2013-02-28 @ 23:06:35NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR