Happy Valentine

Har ni tänkt på hur fin Alla Hjärtans Dag egentligen är? Jag menar, det måste vara en av årets bättre dagar för den har ett så fint budskap.

En dag fylld med glädje, hjärtan, rosor, omtanke och kärlek i mängder går  knappast att klaga på. Tycker det är en så fin tanke att man ska skänka lite extra kärlek till de man tycker om. Tycker dock att der är lite tråkigt att man i Sverige inte lägger ner sin själ i den här dagen, allting ska vara så...lagom. Jag hoppas verkligen på att få uppleva ett stort Valentine's firande nästa år när jag befinner mig i USA. Rosa och rött i överflöd vart man än går, det vore något att uppleva!
 
Vad ser alla blivande utbytesstudenter fram emot inför sitt år? Skulle vara spännande att få veta! Jag längtar bokstavligen efter allt. The high school spirit, alla stora högtider, träffa nya människor och mycket mycket mer!

 Jag hoppas verkligen ni tagit vara på tillfället och spridit kärlek omkring er idag. Jag har gjort så gott jag kunnat och köpt blommor och gulligt godis för att uppmärksamma de jag tycker om. Min dag har iallafall tillbringats med mina vänner och med min familj vilket känns som en fulländad Alla Hjärtans Dag för iår. Är så glad att jag är omringad av så söta människor som faktiskt bryr sig om mig. Guld värt!
 
stora Kramar på er alla
 
weheartit
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR