jag har bestämt mig, vilken lättnad

Mina tankar har flugit fram och tillbaka mycket nu, men jag kan med glädje meddela att jag faktiskt bestämt mig vart jag vill åka. England har absolut sin charm, men mitt val gick för fort. Det är USA som jag alltid velat åka till, sen flera år tillbaka. Tanken av att missa det som jag alltid velat uppleva känns inte bra och därför har jag tagit beslutet att byta värdland, och jag känner mig så lättad! Det känns rätt, känns bra i magen och hjärtat. Är jättespänd på vart jag kommer hamna och hur mitt år kommer bli, oavsett vad, så har jag en känsla av att det här kommer bli bra. Mycket bra. 

Jag måste verkligen säga att jag är så tacksam över jobbet EF gör. Både dom och jag är medvetna om att mitt byte innebär lite extra jobb, men de vill sina studenter väl och gör det här för min skull! De som jobbar på EFs kontor är verkligen underbara! Trevliga, hjälpsamma och förstående. Tack för att ni hjälper mig!
 
Så vad händer nu? Pernilla på EFs kontor ska ringa mig i början på nästa vecka tror jag så ska vi se till att min ansökan flyttas från England till USA. Ansökan måste dock kompleteras med vissa saker sen kan de skicka över den till USA för att leta familj där istället!
 
Så, USA väntar på mig. Jag väntar på USA och känner mig lyckligt lottad som får den här chansen! 


♕ Heddaa

Litt trist at du byttet land (synes jeg), men så lenge du føler at du har gjort det rette, er det det som er best! Du kommer sikkert til å få et fantastisk år i USA! :D

Svar: ja det är lite tråkigt, men magkänslan säger ändå att det här är det bästa för mig, så känns väldigt skönt att ha bestämt mig :-)det tror jag med, och du kommer garanterat få ett underbart år i England :D
Amanda Welander

2013-02-09 @ 00:29:58
URL: http://heddainengland.wordpress.comNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR