middag och receptskrivande

Igår hade jag en trevlig kväll här hemma med min gamla klass eftersom vi var tre stycken som nyss fyllt 17. Så, vi ställde till med stormiddag, mycket gott! Tanken slog mig dock att om ett år är jag i USA och har fyllt hela 18 år. Det känns så konstigt att det bara är ett år tills dess. På ett sätt är det lite synd att inte få fira sin 18 års dag här hemma, men jag har låtit tanken sjunka in och jag tycker det är helt okej att fylla 18 där borta, även om jag inte får gå ut på krogen där, måste ta körkort ett halvår försent och allt vad det är. 
 

 
Har tagit fram min gamla handskrivna receptbok som jag började på för några år sen. Jag tycker verkligen inte om den. Det är ingen ordning på recepten och fruktansvärt ful handstil. Eftersom jag är något av en perfektionist som alltid vill ha allt i sin ordning, snyggt och prydligt så har jag nu fått en ny receptbok av min söta mamma att skriva allt i. Så, nu har jag äntligen lite tid över att sätta igång eftersom jag är läxfri både idag och imorgon!

Det är så himla roligt att sitta och pyssla med en egen receptbok. Tycker att alla borde införskaffa sig en tom receptbok att fylla med text, färg och bilder, för det är verkligen något speciellt med att ta fram sin egen receptbok när man ska till att laga mat eller baka. Det gör det så mycket roligare! 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR