och så börjar väntan

Glada Nyheter! Jag fick nu på kvällskvisten ett mail från Pernilla på EF som sa att hon skickat över min kompletta ansökan till USA nu. Detta betyder alltså att den lååånga väntan på familj väntar nu. ååå är så förväntansfull!
 
Känslan är så svår att beskriva, men på något sätt känns det som när jag var liten och det var den 24e december. Den dagen kändes då som en evighet och den förbannade klockan verkade stå stilla eftersom varken Kalle Anka eller tomtens besök närmade sig oavsett hur många gånger man frågade mamma och pappa vad klockan var. Även om man väntade och väntade och dagen snarare kändes som en månad lång så var man full av förväntan, lycka och gick runt med tindrande stora ögon  för man visste att både Kalle Anka och Tomten skulle komma, så småning om.
Ungefär så känner jag mig just nu. Drömmande, spänd, förväntansfull och sprallig. Det här känns så bra!!


Passade på att fira med lite bakning, blåbärs-smulpajsmuffins. Måste erkänna att jag förstår om ni inte blir frestade (skulle inte jag heller ha blivit) för bilderna gör inte mina muffins rättvisa... menmen, de var iallafall mycket goda. De fick mig att längta till sommaren... åå

Nikon D3100

♕ Anonym

Hej! Jag såg att du skulle åka på utbytesår och jag har precis startat en blogg där jag tänkte samla alla utbytesbloggar (eftersom att utbytesstudent.se varit så inaktiv på sistonde). Jag vet redan en massa bloggar men vill inte länka någon utan tillåtelse så jag undrar om du vill ha med din blogg där? :))

Svar: ja men absolut! Jag vill gärna vara med på bloggen :)
Amanda Welander

2013-02-23 @ 15:47:17
URL: http://utbytesbloggar.devote.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR