Påfyllning

 
Den här dagen blev inte riktigt som det var tänkt eftersom jag fick lov att jobba även idag och hoppa över längdskidsåkningen med kompisarna. Lite synd, men ser det som så att jag istället får skratta mig lycklig den 25e nästa månad när pengarna rullar in på kontot. Funderar på att söka ett till sommarjobb. Skulle vara himla roligt tycker jag! Har därför satt mig ner och börjat kika på hur man skriver ett CV. Jag borde ju vara expert på det här med att skriva brev om mig själv nu efter att ha skrivit min ansökan till usa så varför inte skriva CV nu när jag ändå är igång? Okej, det är kanske inte riktigt samma sak, men något åt samma håll. Ska iallafall försöka knåpa ihop något!
 
Somsagt blev det inga skidor för mig så jag drog mig till gymmet nu på eftermiddagen istället. Ett riktigt hårdträningspass blev det, så skönt! Kom ganska nyligen hem efter en promenad hem därifrån. Gissa vad som väntade hemma? Nybakat bröd! Blev alltså ett mycket gott och välbehövligt mellanmål nu efter träningen bestående av fil med hallon, nybakt hälso (och gudomligt gott) bröd och en kopp kaffe! Mumma.
 
Bilder:  iPaden och Nikon D3100

♕ Jenny

Hej amanda! Din blogg är jätte bra och jag ska kanske också åka som utbytesstudent fast nästa år, om jag vågar... :/

Jag hade några frågor. Vad gör att du vågar åka iväg och lämna allt? Kommer du få lov att gå om när du kommer tillbaka till Sverige? Vart ska du bo? Och kan du inte skriva ett inlägg om dig själv typ intressen, familj? :)

Kramis

Svar: Tusen tack! Jag svarar så fort jag har tid i ett inlägg. Kramar
Amanda Welander

2013-02-28 @ 13:14:13NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR