Spruta

Jag har varit en duktig flicka idag. Har nämligen tagit spruta nummer två av tre av vaccinationssprutorna som krävs och det gick så smidigt så. Känns skönt att ha den avklarad! Nästa spruta är inbokad att tas i slutet av juli och det slog mig, jag kanske inte ens är kvar i Sverige då?! Återstå att se.
 
Står även inför val & kval ifall jag ska göra en video på mig själv eller ej för att skicka med min ansökan. Det rekommenderas ju att man gör det men känner mig bara så fruktansvärt fånig när jag sitter och filmar mig själv, pratar och ler. Får känslan av att jag ser ut som Rosa, ni vet i Livet enligt Rosa, när hon sitter framför kameran, pratar engelska, vill låta cool och allt. Åå herregud, det här håller inte!! De kommer se hela mig som ett livs levande skämt efter att ha sett en sån video på mig. 
Är ju å andra sidan komiskt och rätt så kul, men känns ganska omöjligt att lyckas få den att se seriös ut.
 
Aja, Rosa style will be awesome...? 
 

♕ Ellinor

Sv: Hejhej! :)) Nu har jag ändrat länken till dig så jag hoppas det är rätt nu! :D Ang Delstats val så gjorde jag inget val. Anledningen var för att det kändes mer spännande om jag bara hamnar någonstans utan att veta var. Sen tyckte jag också att det är lättare att hamna hos en familj som verkligen passar mig om jag inte gjorde något val! Tyvärr har jag inte fått veta något mer om familjen. EF ringde för 5 veckor sedan och sa att de hittat en plats åt mig i Virginia och att skolan ville att jag skulle göra ett engelskatest. Sen har jag inte hört något mer. Sitter dag och natt och väntar på att de ska höra av sig igen!!
Ha det bra :))))

Svar: Tack snälla! :)ja okej, jag tycker Virginia verkar helt underbart! Hoppas allt blir bestämt snart så du slipper gå och vänta och vänta.. Måste vara frustrerande att inte få veta något mer... Men väldigt spännande!! :D
åååå längtar som en tok tills jag får veta något, skickade in min ansökan idag, jättespänd nu :D

ha det!
Amanda Welander

2013-02-20 @ 11:51:48
URL: http://ellinoriusa.blogg.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR