Underbara lov

Vilken toppendag det här har varit Hittills! Matteprovet gick finnemang, allt mitt slit med min rapport visade sig idag verkligen ha lönat sig, jag är frisk och har därför äntligen kunnat träna idag och det är fredag! Hur mycket bättre kan det bli? Att det efterlängtade lovet dessutom är här höjer humöret ännu mer. Känns otroligt skönt att få lov nu, välbehövligt om inte annat. Mitt lov ska invigas med en filmkväll. Låter antagligen otroligt tråkigt i era öron, men jag kan tala om för er att jag längtat efter en stressfri lugn hemmakväll i flera veckor nu. Så, för mig känns det som att jag har världens bästa kväll framför mig. En ta-hand-om-mig-själv-kväll som innefattar hemmamys, fantastiskt!
 
Har ni några planer inför lovet? Jag själv har tänkt att jag ska försöka ta tag i mitt fotoväggsprojekt som jag tidigare pratade om. Känns som ett ypperligt tillfälle att sätta sig ner med det nu när jag får några lediga dagar :-)
 
åååå förresten! Jag har ju glömt att berätta att jag börjat på en fotokurs som kommer hålla på nu under vintern/våren! Första träffen var igår och jösses vad kul det ska bli! Är jättetaggad på vad som väntar under kursens gång! Passar mig perfekt eftersom jag alltid velat lära mig foto bättre, lära mig kameran bättre och tycker allt sånt där är fruktansvärt kul. 
 
Serious face. In action.