en drömmare som drömmer om att drömma?

Det är så härligt att drömma. När jag säger drömma menar jag inte att drömma om nätterna, utan att drömma. Drömma på riktigt, om framtiden, det man vill åstadkomma, det man vill göra.

Jag sitter ofta i mina egna tankar som lätt drar iväg långt bortom det som kallas verklighet. Och jag gillar det. Känslan av att drömma sig bort och längta efter något gör mig så glad. Det kan vara små som stora saker, men oavsett vad känns det betydelsefullt och inspirerande på något vis. För mig kan dessa drömmar vara allt från faschinerande platser som jag någon gång ska uppleva, till hur den perfekta bröllopsklänningen ser ut, till att våga utmana mig själv och mina gränser. 
 
Vad drömmer ni om? Min lista är lång och förhoppningsvis blir den bara längre och längre. För tänk vad livet vore tråkigt om man inte hade något att sträva efter eller drömma om, Håller ni inte med?
 
Jag har en egen så kallad bucket list med saker jag vill göra under mitt liv. Endel saker är mer personliga än andra, men vissa saker delar jag gärna med mig av. En helt egen kategori har därför fått plats på min blogg, där motivation, livsglädje och drömmar är huvudingredienserna!
 
bilder från weh

♕ Heddaa

Enig! Elsker å drømme! Noe av det beste som finnes! Det går for det meste i drømmer om England nå, selv om det er en stund til ennå, hehe ^^

Svar: Ja drömmar, bland det bästa som finns! Ja herregud! Tänker på England varje dag! Drömmer mig bort och undrar vad man kommer träffa för människor, vad man vill göra, osv! :-)
Amanda Welander

2013-02-01 @ 12:30:01
URL: http://heddainengland.wordpress.comNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR