födelsedagsfika och funderingar

Först och främst säger jag Grattis till min morbror som fyller år idag. Firades med mycket god tårta, bullar och annat smaskigt som hör födelsedagar till. 

Den här helgen har varit så otroligt skön. Har i stort sett bara varit hemma. Myst tränat och tagit det lugnt. 
Att skolan dragit igång känns faktiskt helt okej! Har en förvånansvärt positiv inställning inför våren, tror den kommer bli riktigt rolig. Var ett bra tag sen jag faktiskt gillade franska, men herregud vad jag tycker det ska bli kul att dra igång den kursen! Blir alldeles ivrig (ogillar ordvalet) att lära mig prata flytande.
Den här terminen kommer verkligen svischa förbi snabbt som blixten. Tänk bara på hur kort det egentligen är fram till Sportlovet och inte långt efter väntar Påsklovet.

Känner lite ånger och velande om jag valt rätt med att åka till England. Frankrike fanns länge med som topp tre på listan av länder jag valde mellan, men tråkigt nog valde jag bort det... Eftersom jag känner att min engelska inte är något att hurra för vägde de engelsktalande länderna tyngre, vilket är väldigt bra det med såklart. 
Har iallafal starka funderingar på att åka till Frankrike och plugga om något år när jag kommit hem från England, för jag ska lära mig prata flytande franska om det så kräver allt!
 
Jag är extremt bra på att tänka stort och hamnar snabbt utanför rimliga ramar när jag tänker på min framtid och allt jag vill göra. Redan nu innan jag åkt till England går mina funderingar till hur jag ska göra efter mitt år där. Gymnasiet, hur ska jag göra? Vad vill jag göra? Vart vill jag gå? Ska jag kanske flytta? Ja, det är många funderingar på hur jag ska göra. Känns faktiskt som att det är något jag bör ha gjort klart innan jag åker så jag slipper fundera och fixa med det under sommaren när jag kommer hem. Finns så många alternativ så jag blir alldeles förvirrad. Att jag dessutom är den veligaste och impulsivaste personen på denna jord gör det verkligen inte lättare...

 
 
 

♕ Amanda

Vad tråkigt att läsa att du tvivlar.
Jag tror dock inte att du kommer bli besviken, Storbritannien är ett helt underbart ställe! Men det finns tyvärr dåliga ställen överallt.
Och jag har fått reda på att jag också troligtvis kommer hamna i England. (:
Hoppas du inte ångrar ihjäl dig nu..!

Svar: det går i perioder från dag till dag, men jag är sån som person - tvivlar, överanalyserar, tar impulsiva beslut och hoppas på det bästa ;-) Tror jag kommer stortrivas i England trots allt!Nej men gud va roligt och spännande! Vem vet, då kanske vi hamnar relativt nära varandra, skulle vara kul.
Har du fått veta något om familjletande ännu?:-)
Amanda Welander

2013-01-13 @ 23:32:47
URL: http://alltelleringt.devote.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR