Bucket list: #en egen fotovägg

 
Jag älskar att skapa, pyssla och fixa och har så länge jag kan minnas velat gjort en fotovägg. En vägg full av underbara minnen, inspiration och vänner. En vägg där jag kan samla alla de fina detaljer och glimtar i vardagen som gör mig som gladast. En vägg som är min vägg - personlig - som jag kan känna mig stolt över. Visst låter det underbart? 
 
 
Av någon anledning har jag aldrig lyckats tagit mig i kragen och börjat pussla ihop min efterlängtade fotovägg, som jag så gärna skulle vilja prydde mina tomma vita väggar. Men jag har verkligen bestämt mig för att sluta drömma om att en gång ha den där väggen och istället aggera, göra den till en verklig vägg.
 
Så, nu när jag offentligt satt detta på min bucket list, och slagit klubban i bordet åt mig själv, blir det förhoppningsvis svårare att slinka undan. Har en rad olika idéer på hur den ska se ut och hur den ska konstrueras, men känner att det vore bra att komma fram till exakt hur jag vill ha den innan jag sätter borren i min fina tapetserade vägg. Så om ni har några tips på någon fin lösning får ni mer än gärna dea med er!
åååå vill sätta igång med projektet på en gång..!
 
 bilder från weheartit
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR