north south east west?

Jag tänker inleda detta inlägg med att skriva till er som så snällt kikar in här trots att jag är usel på att uppdatera, att det finns en mycket bra förklaring till den dåliga uppdateringen:

1. Mina lärare har uppenbarligen för lite att göra för tillfället, så de har insett att de behöver någon form utav sysselsättning. Detta betyder alltså att dom fått den genialiska idén att man kan ge oss elever läxor i mänger så dom kan fördriva sin fritid med rättning. Kul för dom, mindre kul för mig och alla andra elever som nu sitter med ett berg av läxor. (kan iochförsig vara min förmåga att skjuta upp saker som gjort att mitt berg bara växer och växer)

2. 
Eftersom denna blogg i första hand är till för mitt kommande utbytesår, och allt som dit hör till, så finns det inte så mycket nytt att skriva för tillfället. Visst är det massor med tankar som snurrar runt i huvudet om hur det kommer bli och så, men då jag knappt hinner med nuet och mig själv får alla dessa djupa inlägg snällt skrivas sist på min prioriteringslista. 

3. 
Idétorka på högsta nivå! Mitt liv känns inte sådär jätteintressant att dokumentera när till och med fredagskvällar tillbringats djupt insjunkna i skolböckerna...
 
Tre, enligt mig, förståeliga och fötlåtna bortförklaringar.
  
MEN, tänkte jag iallafall slänga in ett inlägg nu, på tal om alla funderingar som dyker upp. Den största av alla frågor som vandrar runt i mitt huvud om dagarna är för tillfället "Vart kommer jag bo?" Jag har ju faktiskt ingen som helst aning. På ett sätt är det väldigt spännande att vara helt ovetande men samtidigt känner jag paniken inom mig. Det går inte att föreställa sig hur livet kommer bli där borta, men är så förväntansfull ändå. Jag tror alla ställen har sin charm oavsett om jag hamnar i en storstad, ute på landet eller vid kusten. Vart jag än hamnar så kommer tågresan till London vara max ca 3 timmar. Förstår ni vad kul? 
 
 googles bilder 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR